Baby- og juniormadrasser

Det er vigtigt, at dine børn har gode sengemadrasser. Børn udvikler sig nemlig meget gennem både søvn og restitution. Hos Delfin Sengecenter finder du nøje udvalgte baby- og juniormadrasser fra Dunlopillo. Kun det bedste er godt nok til vores børn, og hos Dunlopillo er der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

Gå på udkig i vores sortiment og find madrasser til babyer, lidt ældre børn og barnevognsmadrasser i udvalget herunder. Vi har samlet de mest essentielle typer af madrasser, så du nemt kan finde den, du står og mangler til børnesengen eller barnevognen.

6 vare(r)
1.898,00 DKK
44%
Tilbud
80x200
Specialpris fra 899,00 DKK
Normalpris: 1.599,00 DKK
36%
Tilbud
Specialpris fra 899,00 DKK
Normalpris: 1.399,00 DKK
33%
Tilbud
Specialpris fra 999,00 DKK
Normalpris: 1.499,00 DKK
38%
Tilbud
Black friday
30x75x4
Specialpris fra 499,00 DKK
Normalpris: 799,00 DKK
38%
Tilbud
Black friday
30x80x4
Specialpris fra 499,00 DKK
Normalpris: 799,00 DKK
6 vare(r)

Dunlopillo baby- og juniormadrasser er lavet af naturlige materialer

Børnemadrasserne fra Dunlopillo er lavet af naturlige materialer, der lader huden ånde bedst muligt under søvnen og samtidig giver god kropsstøtte. Madrasserne er særdeles praktiske, da de er vendbare, hvilket sikrer, at du kan udligne eventuelle fordybninger ved ganske enkelt at vende den om.

Madrasserne har en indlejret åben cellestruktur, der gør dem selvventilerende. Det hjælper med at regulere temperaturen, så dit barn hverken har det for varmt eller for koldt, når det skal sove. Madrassen er allergivenlig, da husstøvmider ikke kan leve i den.

Står du akut og mangler en børnemadras, så frygt ej. Hos Delfin Sengecenter bestræber vi os på altid at have alle typer madrasser på lager, så du kan bestille en ny madras, når du har brug for det. I de fleste tilfælde kan vi levere fra dag til dag, så du ikke behøver at vente længe på den nye madras til dit barn.

Vi tilbyder også madrasser til barnevogne og lifter

Det er ikke bare sengemadrasser til babyer og børn, du finder i vores store udvalg. Hvis madrassen i barnevognen eller liften trænger til at blive udskiftet, kan du finde den hos os. I de første år af barnets liv bruges sengen og barnevognen meget, og madrasserne kan hurtigt blive slidte.

Derfor er det en god idé at skifte madrassen regelmæssigt, så dit barn altid ligger trygt og godt. Dunlopillo laver vendbare madrasser med uovertruffen bæreevne og kropsstøtte. Så uanset hvordan dit barn kan lide at sove, er komforten altid i top.

Barnevognsmadrasserne har samme åbne cellestruktur som baby- og junior sengemadrasserne, så du er altid sikker på at få samme gode kvalitet, uanset hvilken du vælger.

Juniormadrasser med forskellige mål

Når du skal vælge den helt rigtige børne- eller babymadras til dit barns seng eller barnevogn, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige størrelse. Derfor fås vores juniormadrasser med en række forskellige mål. Madrasserne varierer både i bredden og i længden, for det gør de fleste børnesenge også. Uanset om skal vælge en madras til en køjeseng, en halvhøj seng eller en helt klassisk børneseng, så har vi en madras, der passer.

En god tommelfingerregel er, at vores seng skal være mindst 20cm. længere end os. Så hvis dit barn er 100cm. højt, skal barnet helst ligge i en seng med en længde på minimum 120cm. Når det kommer til babysenge, har barnet naturligvis meget mere plads, da der skal være plads til barnets hurtige vækst i de første par leveår uden at udskifte sengen i tide og utide. Når barnet er omkring 3 år gammelt, anbefales at skifte fra baby- eller tremmeseng til juniorseng. Og i gennemsnittet vokser børn fra juniorsengen omkring niårsalderen.

Det er værd at overveje at skifte fra tremmeseng til juniorseng tidligere end treårsalderen, hvis barnet har tendens til og talent for at klatre. Der kan nemlig være langt ned fra en tremmeseng, så lige så snart barnet er stort nok til selv at kunne rejse sig og kravle ud over sengekanten, er det tid til at skifte til en juniorseng.

Hvis du også er på udkig efter en ny seng til dit barn, tror vi, at du vil synes om vores store udvalg af børnesenge. Her finder du blandt andet køjesenge, halvhøje senge og alverdens tilbehør til barnesengen såsom rutsjebaner og praktiske sengeskuffer til pladsbesparende opbevaring. Vi har desuden også et skønt udvalg af både babydyner og -puder fra Kiddy.

Vælg en børne- eller babymadras med vaskbart betræk

Det er et af vores vigtigste råd, når du skal vælge en madras til dit barn. Derfor har vi naturligvis sikret os, at hele vores sortiment af børnemadrasser er designet med aftageligt og vaskbart betræk. For mange børn kræver det for eksempel lidt af en prøveperiode, før de helt er klar til at sove uden ble. Og så længe dén står på, kan der opstå uheld, som vådliggerlagenet ikke kan klare på egen hånd.

Betrækkene kan vaskes ved 60 grader, og det er faktisk tilstrækkeligt. Selvom det kan være fristende at give sengetøjet en kogevask efter uheld i sengen, er 60 grader i langt de fleste tilfælde rigeligt. Når du vasker dit sengetøj og madrasbetræk ved 60 grader, slår du nemlig både bakterier og husstøvmider ihjel. En vask på 95 grader kan derfor ikke mange tilfælde helt undgås. Og det er både en fordel for din elregning og for miljøet.

Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af senge og tilbehør fra Dunlopillo

Er du på udkig efter senge til voksne, finder du også Dunlopillos Passion kontinentalesenge, topmadrasser, samt andet sengetilbehør i vores udvalg. Hvis du har spørgsmål til andre produkter i vores sortiment, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular, eller ved at ringe eller skrive direkte til vores kundeservice. Du finder både vores mailadresse og telefonnummer nederst på siden her.

Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med deres ekspertise, og vi gør altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker.