Bari Exclusive split Comfortline vandmadras

22.198,00  DKK
Varenummer
bariexclusivespiltvandseng
Delbetaling
740 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 22.198 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 740 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 22.198 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Det elegante designudtryk i Bari Exclusive vandseng med en af vores topklasse vandmadrasser, giver dig førsteklasses søvnkomfort, hvile og aflastning – og er samtidig en fryd for øjet.

  Denne Bari Exclusive seng har en siddehøjde på 64 cm. som gør det meget nemt at komme ind og ud af sengen.
  De elegante og kraftige møbeltekstiler i antrasit grå. (Alle opfylder Øko-Tex® 100 standarden.)

  Bari Exclusive sengen er til dig, som ikke bare vil sove elegant, men som værdsætter kvaliteten af din søvn. Vandmadrassen giver dig perfekt ergonomisk komfort og ryg/lænd-aflastning. Med en behagelig terapeutisk individuel temperaturstyring, vil du aldrig sove for koldt eller for varmt.

  For personer som er følsomme eller allergiske overfor husstøvmider, er vores vandsenge ofte det oplagte valg, da vandmadrassen let rengøres med en klud med vinylrens og betrækket er vaskbart ved 60º. Så er din seng hygiejnisk ren.

  Herved adskiller en Wa’core vandseng sig også væsentligt fra konventionelle senge, ligesom en Wa’core vandmadras bibeholder sin form og sine egenskaber i al den tid du har den.

  Bari Exclusive sengen er uhyre enkel at montere, – sengerammen samles helt uden brug af værktøj på 3 min, – og du er klar til, at fylde madrassen inden for 10 min.

  Den komplette seng består af:

  Comfortline Uno eller Dual F80 er en medium dæmpet vandmadras med 4 lag fiber og 1 lag lændehvirvelstøtte. 

  Skumkiler.

  Betræk.

  Sikkerhedsdug.

  Nightline Uno vandmadras, valgfri dæmpning.

  6,5 cm topmadras, 1 stk.

  W-Exclusive PTC-varmelegeme med box 90 termostat.

  Vandsenge startsæt.

  Ekskl. Gavl

                                                            Hovedgavl (Oxford)

  Bredde (cm)    Længde (cm)        Højde                    Dybde                     Bredde (cm)

  160                      200                      115                      10                        Sengebredde+20

  180                      200, 210, 220      115                      10                        Sengebredde+20

  200                      200, 220              115                      10                        Sengebredde+20

  Kan også bestilles med en anden dæmpning, Kontakt delfin sengecenter

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Bari Exclusive split Comfortline vandmadras
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille