Bari Exclusive split Comfortline vandmadras

22.198,00  DKK
Varenummer
bariexclusivespiltvandseng
Delbetaling
740 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 22.198 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 740 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 22.198 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Det elegante designudtryk i Bari Exclusive vandseng med en af vores topklasse vandmadrasser, giver dig førsteklasses søvnkomfort, hvile og aflastning – og er samtidig en fryd for øjet.

  Denne Bari Exclusive seng har en siddehøjde på 64 cm. som gør det meget nemt at komme ind og ud af sengen.
  De elegante og kraftige møbeltekstiler i antrasit grå. (Alle opfylder Øko-Tex® 100 standarden.)

  Bari Exclusive sengen er til dig, som ikke bare vil sove elegant, men som værdsætter kvaliteten af din søvn. Vandmadrassen giver dig perfekt ergonomisk komfort og ryg/lænd-aflastning. Med en behagelig terapeutisk individuel temperaturstyring, vil du aldrig sove for koldt eller for varmt.

  For personer som er følsomme eller allergiske overfor husstøvmider, er vores vandsenge ofte det oplagte valg, da vandmadrassen let rengøres med en klud med vinylrens og betrækket er vaskbart ved 60º. Så er din seng hygiejnisk ren.

  Herved adskiller en Wa’core vandseng sig også væsentligt fra konventionelle senge, ligesom en Wa’core vandmadras bibeholder sin form og sine egenskaber i al den tid du har den.

  Bari Exclusive sengen er uhyre enkel at montere, – sengerammen samles helt uden brug af værktøj på 3 min, – og du er klar til, at fylde madrassen inden for 10 min.

  Den komplette seng består af:

  Comfortline Uno eller Dual F80 er en medium dæmpet vandmadras med 4 lag fiber og 1 lag lændehvirvelstøtte. 

  Skumkiler.

  Betræk.

  Sikkerhedsdug.

  Nightline Uno vandmadras, valgfri dæmpning.

  6,5 cm topmadras, 1 stk.

  W-Exclusive PTC-varmelegeme med box 90 termostat.

  Vandsenge startsæt.

  Ekskl. Gavl

                                                            Hovedgavl (Oxford)

  Bredde (cm)    Længde (cm)        Højde                    Dybde                     Bredde (cm)

  160                      200                      115                      10                        Sengebredde+20

  180                      200, 210, 220      115                      10                        Sengebredde+20

  200                      200, 220              115                      10                        Sengebredde+20

  Kan også bestilles med en anden dæmpning, Kontakt delfin sengecenter

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Bari Exclusive split Comfortline vandmadras
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen