Basic boxmadras 90 x 200 cm

90x200
Varenummer: Basicbox

På lager

Specialpris fra 1.948,00 DKK
Normalpris: 2.998,00 DKK

* Obligatoriske felter

Hvis du står og mangler en behagelig og enkel enkeltmandsseng, så er du kommet til det helt rette sted. Denne prisvenlige model har alt det, du har brug for. Din nattesøvn sikres af boxmadrassens komfortable dobbelte fjedersystem, hvor to lag af fjedre giver din krop en fleksibel og tilpasset støtte. Sengen måler 90 x 200cm, og den er perfekt til teenage- eller gæsteværelset.

Hvis du ikke er fast besluttet endnu på, hvilken seng du ønsker, kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af både boxmadrasser og kontinentalsenge.

Praktisk information

Boxmadrassen leveres med en topmadras, som har en kerne af 25mm tykt skum. Topmadrassen er med til at forlænge sengens levetid og til at gøre din nattesøvn endnu bedre. Boxmadrassen leveres uden ben, så du kan helt selv vælge din favoritmodel blandt vores udvalg af ben og andet sengetilbehor. Den vejledende leveringstid på boxmadrassen er 3-7 uger.

Hvis du har spørgsmål til denne seng eller ønsker gode råd, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at henvende dig til os over mail eller telefon. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden her.