Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Bestseller

Her på siden kan du finde alle de bedst sælgende produkter her hos Delfin Sengecenter – dette gælder både for vores fysiske forretning og her på vores hjemmeside. Vores bestsellers er baseret på, hvilke produkter kunderne er glade for og dermed som regel køber igen. Fælles for sengeprodukterne er, at de er designet ud fra et ønske om en særpræget personlighed og autentisk stil, der vil passe ind i langt de fleste hjem, og hvor komforten er i top i alle henseender. Tjek gerne vores bestseller-side regelmæssigt ud for nye produkter, da der løbende vil blive skiftet ud og være variation i, hvad der vises på denne side.

Læs mere Læs mindre

3 varer

Faldende orden
pr. side

Tjek vores bestsellers indenfor sengeprodukter ud her!

Som allerede nævnt så varierer vores produkter på bestseller-siden, så hvad du fandt for nogle uger siden, vil måske ikke være tilgængelig næste gang, du besøger siden. Dog kan vi love dig, at du udelukkende finder kvalitetsstærke producenter og komfortable produkter, der kan bidrage til din søvn. Du vil bl.a. kunne finde producenter som Jensen, Livingbed, Dunlopillo og Tjørnbo, der hver og en er kendt for deres sortimenter indenfor elevationssenge, kontinentalsenge, sengerammer m.m.

Hvis du søger elementer til soveværelset, vil vi hos Delfin Sengecenter altid anbefale dig at tage kig på denne side først for at se, hvad der rører sig for tiden, når det kommer til senge- og søvnløsninger, hvor du selvfølgelig har mulighed for at vælge imellem forskellige modeller og typer. Du vil finde en bred vifte af produkter, der kan garantere dig en god nats søvn, så du kan være frisk og veludhvilet til dagens opgaver, uanset hvordan du foretrækker din seng og topmadras. Vores sengemøbler kommer desuden i mange forskellige farver, stilarter og designs, der vil passe ind i langt de fleste skandinaviske boliger.

Hvis du ønsker at vide mere om de enkelte bestsellers, skal du blot klikke på dem. Her vil der stå meget mere nødvendig information samt deres tekniske specifikationer og funktioner. Det er også her, at du skal vælge iblandt fx ønsket bredde, længde, valg af ben, træsort m.m., så du kan designe den seng eller sengeramme, som passer bedst til dig og dit hjem.

Hos Delfin Sengecenter hjælper vi dig gerne

Måske har du forelsket dig i nogle af vores bestseller-produkter, eller fandt du ikke det, som du søgte? Så vil vi hos Delfin Sengecenter hellere end gerne hjælpe dig på vej til det rette køb. Vi sidder nemlig inde med stor ekspertise indenfor sengeløsninger, som er tilpasset til det enkelte individ.

Ønsker du vores hjælp, skal du blot ringe på tlf. +45 56 14 55 33 eller skrive til vores mail [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du har spørgsmål til nogle af vores øvrige sortimenter. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at afklare eventuel tvivl eller undren. Vi ser frem til at høre fra dig.