100% Bomulds Rullemadras – Til Alle Senge

Kun %1 tilbage
Fra 329,00  DKK
Varenummer
rullemadrasbomuld
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • En rullemadras er en fremragende måde at beskytte din seng mod skader forårsaget af fugtighed, pletter og bakterier. Ved at investere i en rullemadras sikrer du et rent og indbydende soveområde, hvilket er essentielt for dem, der værdsætter deres seng højt.
  Vores sortiment af rullemadrasser er godkendt med Oeko-Tex standarden, hvilket betyder, at de er produceret i henhold til de internationale krav fastsat af BSCI-certificeringen.
  Specifikt er rullemadrasmodellen MADRASETTE fra ARCTIC designet til at være blød og komfortabel, med et fyld af 100% bomuld. Dens betræk er også fremstillet af 100% bomuld og er quiltet for ekstra komfort.

  Vi tilbyder en bred vifte af størrelser for at passe til ethvert behov:

  Bredder på 70 cm, 80 cm, 85 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, og 200 cm.

  Længder på 200 cm, 215 cm, og 220 cm, med specifikke størrelser såsom 153x213 cm og 183x213 cm også tilgængelige.

  Denne omfattende kollektion sikrer, at der findes en rullemadras for enhver seng, uanset størrelse.

   

  Fyld: 100% bomuld

  Fyldgram: 500g/m2

  Betræk: 100% bomuld

  Farve: Hvid

  Certifikat          

  OEKO-TEX® STANDARD 100

  Vaskes ved 85 grader, Strækkes i våd tilstand

  Krymp ca. 2-6%.

  Må ikke tørretumbles

  Må ikke stryges

  Må ikke bleges

  Tåler rens

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:100% Bomulds Rullemadras – Til Alle Senge
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille