Boxmadrasser - Find den Perfekte Komfort til Din Søvn

Spar op til 50% på boxmadrasser;

Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af boxmadrasser. Hos os finder du både nogle prisvenlige løsninger samt vores mere eksklusive kvalitetsmodeller. Vi har boxmadrasser fra kendte mærker som Jensen og Dunlopillo i forskellige designs og størrelser. Her kan du finde enkeltmandsmadrasser, som kan sammensættes til en dobbeltseng. Derudover har du også mulighed for at finde boxmadrasser i 100x200, 120x200 og 140x200. Vi sælger desuden størstedelen af vores modeller med en længde på 210 frem for standardlængden på 200 cm.

Se nærmere på vores store udvalg af boxmadrasser her på siden, og find den madras, der passer bedst til dig både komfort- og prismæssigt. Har du brug for vejledning til valget af den helt rette model, er du velkommen til at kontakte os.

Varer 1-120 af 166

Faldende orden
Side
pr. side

Hvad er en boxmadras?

Boxmadrassen er en populær sengeløsning, fordi den er utrolig praktisk. Med dens massive træramme rundt om madrassen kræves der nemlig kun montering af sengeben, før du praktisk talt har et færdigt produkt. Det gør, at den helt klassiske boxmadras er utroligt nem at flytte rundt på. Samtidig er det nemt at holde rent under sengen.

Ved at vælge en boxmadras får du den nemme og smarte løsning samtidig med, at du er sikret god kvalitet og en behagelig liggekomfort. Naturligvis afhænger liggekomforten af den specifikke madras’ egenskaber og opbygning. Derfor er det vigtigt, at du vælger en boxmadras, der passer til dine behov.

Skal jeg have en topmadras ovenpå min boxmadras?

Du behøver ikke nødvendigvis at have en topmadras oven på din boxmadras. Som udgangspunkt anbefaler vi dog, at du tilvælger en topmadras. Den giver nemlig en bedre komfort og dermed også en bedre nattesøvn. Desuden minimerer du sliddet på selve boxmadrassen, så du kan have glæde af den i længere tid.

Rent økonomisk er det væsentligt billigere at skifte din topmadras ud, end det er at købe en helt ny boxmadras. Hygiejnemæssigt er det ligeledes en fordel med en topmadras, da stoffet herpå kan tages af og vaskes. Når man tænker på alle de fordele, mener vi altså, at det er en god idé at investere i en topmadras til sin boxmadras.

Hvilken topmadras skal jeg så vælge?

Her hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af forskellige topmadrasser, som alle kan noget forskelligt. Hvis du har tendens til at få det varmt, når du sover, kan det være en god idé at vælge en kølende topmadras såsom denne fra Dunlopillo. Er du i stedet på udkig efter en topmadras, der er særligt trykaftlastende, er denne fra Deluxe topmadras et godt bud.

En god topmadras kan også fungere som en opgradering til din gamle seng. Hvis du har haft din seng i nogle år, og ikke synes, at du sover lige så godt i den, kan det være på grund af din topmadras. Med en ny topmadras kan din gamle seng blive så god som ny igen.

Leder du efter en seng med plads til opbevaring?

Opbevaring under sengen er skønt, og bedrollers er utroligt praktiske. Lige indtil du finder støvsugeren frem. Hvis du har brug for opbevaringsplads omkring din seng, men ikke har lyst til at stille ting nede under sengen, så er en seng med plads til opbevaring en fremragende løsning.

Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af senge fra Supreme Pocket. Du finder deres lækre magasinsenge her. Med en magasinseng har du plads til opbevaring nede i din seng. Her kan du gemme rent sengetøj, lagner og andet rent sengelinned og spare plads i dit skab. Magasinsenge har den fordel, at der stadig er frit under sengen i modsætning til en skuffeseng, som ikke har luft under sig. Det gør det let at komme til med støvsugeren og gulvmoppen, så du kan holde hver en krog af sit soveværelse støvfrit.

Forkæl dig selv med boxmadrassens Rolls-Royce

Det er nemlig lige, hvad en Jensen-seng er. Boxmadrasserne fra Jensen er i den eksklusive prisklasse, og sådan en seng er en livslang investering i din nattesøvn. Jensens madrasser er trykaflastende, og kan fås i flere hårdheder. Boxmadrasserne fra Jensen er beklædt med ensfarvet stof, og har et strømlinet og moderne udtryk.

Jensen tilbyder fire forskellige serier af boxmadrasser, nemlig Diplomat, Ambassadør, Prestige og Supreme. Alle de fire serier rummer en række boxmadrasser i forskellige størrelser, og du kan også selv vælge farven på sengens betræk. Det er desuden op til dig, hvilke sengeben du vælger. De fleste af modellerne kan både fås med og uden sengegavl.

Overvej, hvilke fjedre du foretrækker

Vores boxmadrasser fås med to overordnede fjedertyper: bonell- og pocketfjedre. Forskellen på de to typer er, at bonellfjedre hænger sammen, mens pocketfjedre er individuelle. En seng med bonellfjedre er typisk i den lavere prisklasse, da konstruktionen i den sammenhængende fjeder er mere simpel.

I en boxmadras med pocketfjedre ligger alle sengens fjedre i individuelle lommer. Pocketfjedre er især rare at vælge, når I sover mere end én i sengen. Den lokale trykaflastning betyder nemlig, at hele sengen ikke giver sig, bare fordi du eller din partner vender sig rundt. Med det sagt er en madras med bonellfjedre bestemt ikke et ringe valg, hvis du er på udkig efter en prisvenlig boxmadras. Selvom de sammenhængende fjedre kan forårsage meget bevægelse i sengen, er en boxmadras med bonellfjedre et godt valg, hvis du enten ligger alene i sengen eller ønsker at finde en fin gæsteseng.

Delfin Sengecenter - Vi sørger for en god nattesøvn

Foruden vores boxmadrasser finder du også et stort udvalg af øvrige sengemodeller som blandt andet kontinentalsenge, elevationssenge, vandsenge m.fl. Udvalget er altså stort, og derfor har vi fuld forståelse for, at det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning der er den bedste for dig. Kontakt os derfor gerne for råd og vejledning, hvis du er i tvivl.

Dette kan du gøre på tlf. +45 56 14 55 33 eller på mail [email protected], hvor vores kyndige medarbejdere med glæde vil guide dig mod det rette sengevalg. Du er også mere end velkommen til at besøge os i en af vores butikker, hvor du kan prøve at ligge i de forskellige senge.