Boxmadras 180x200 CM

En komfortabel, simpel og langtidsholdbar løsning? Så skal du se nærmere her på siden, hvor du finder vores boxmadrasser, der måler 180 cm i bredde - der er god plads til, at du kan vende og dreje. En boxmadras er nem at tilgå: 

Benene skal monteres på rammen ???? topmadrassen placeres ovenpå ???? klar til brug. 

Det skal ikke altid være kompliceret for at være godt. Det er boxmadrasser et godt eksempel på. De seneste år er der sket en mindre revolution, og vi mener, at vores udvalg af boxmadrasser kan yde den samme komfort og støtte som mange kontinental- og elevationssenge. Vi tillader os at være kræsne, når vi udvælger vores leverandører, og det giver dig et særdeles stærk udvalg af boxmadrasser at vælge imellem. Vi fører danskproduceret allergivenlige boxmadrasser fra Dunlopillo. Vi fører yderst komfortable Jensen boxmadrasser. Tag et kik i menuen til venstre for at danne dig det fulde overblik over vores samlede udbud. 

Vi er altid klar til at yde professionel rådgivning, hvis du foretrækker dette. Besøg vores fysiske butikker eller kontakt os på mail eller telefon.

15 varer

Faldende orden
pr. side

Altid kvalitet

Hos Delfin Sengecenter har vi mange års erfaring i at hjælpe vores kunder mod forbedrede nætter. I løbet af de mange år har vi lært, at vi aldrig må gå på kompromis med vores tårnhøje krav til kvalitet. Derfor er vores leverandører kræsent udvalg med henblik på, at vi kan tilbyde vores kunder de absolut bedste løsninger på markedet. 

Vores boxmadrasser yder alle sammen en god komfort, og de kan således være en langtidsholdbar løsning for vores kunder. 

Fleksible løsninger for din skyld

Ønsker til en seng er meget individuelt. Dserfor har vi fleksible løsninger for langt de fleste af vores boxmadrasser. For at en madras yder dig den optimale støtte, så skal den passe til din krop. Gennem vores mange års erfaring har vi opbygget en stor viden om, hvordan kroppens anatomi bedst understøttes, når den ligger i en seng. Når du vælger Delfin Sengecenter som leverandør, så vælger du en erfaren sparringspartner, der kan hjælpe dig i jagten på den perfekte nat.