Casper Stol

Tilbudspris 2.799,00  DKK Regulær pris 3.498,00  DKK
Varenummer
CasperStol
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Specialtilbud: Ranch Lænestol i Udgået Stof

  Grib chancen for at eje en eksklusiv Ranch lænestol i det nu udgåede Colorado Brun stof, en unik blanding af 70% læder og 30% polyester. Denne specielle variant, "Matendale 30000", kombinerer holdbarhed med et luksuriøst udseende og tilbyder enestående komfort.

  Dimensioner:

  • Bredde: 90 cm
  • Dybde: 95 cm
  • Højde: 100 cm
  • Sædehøjde: 45 cm

  Stolen står på elegante ben i Koja-træ, som fuldender dens distinkte stil.

  Begrænset Lager: Dette er din sidste chance for at erhverve denne unikke model, da den sælges som restlager. Ranch lænestolen i Colorado Brun er kun tilgængelig, så længe lager haves, og der vil ikke blive produceret flere i denne specifikation.

  Perfekt for: Denne lænestol er ideel for dem, der søger en statement-stol, der ikke kun tilbyder komfort, men også tilfører et touch af elegance til ethvert rum.

  Køb Nu: Denne eksklusive model er kun tilgængelig gennem direkte køb. Besøg vores butik eller ring til os på 56 14 55 33 for at sikre dig denne unikke lænestol før den er væk.

  Oplev den ultimative komfort og stil med vores Ranch lænestol – en sand luksus til dit hjem

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Casper Stol
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille