Comfort Bonell Boxmadras

80x200
Varenummer: ComfortBonellUniversel80

På lager

Specialpris fra 1.818,00 DKK
Normalpris: 2.499,00 DKK

* Obligatoriske felter

Er du på udkig efter en ny seng til teenage- eller gæsteværelset? Hvis det er på tide med en prisvenlig opdatering af din gamle enkeltmandsseng, så er Comfort Bonell-boxmadrassen et oplagt valg.

Boxmadrassen måler 80 x 200cm, og den er designet med dobbeltfjedre. Det vil sige, at madrassen er indrettet med to fjederlag, som giver dig et behageligt og fleksibelt underlag. Nederst har madrassen 150 bonell-fjedre per kvadratmeter, og i laget ovenpå er der 115 bonell-fjedre per kvadratmeter.

Praktisk information

Boxmadrassen leveres sammen med en 25 mm tyk skum-topmadras, som er med at til at øge din komfort og forlænge sengens levetid. Sengens betræk kan vaskes ved 60 grader efter behov. Boxmadrassen leveres ekskl. ben.

Er du ikke helt fast besluttet på, hvilken seng, du skal have? Så gå på udkig i vores store sortiment af boxmadrasser eller kontinentalsenge og lad dig inspirere.

Den vejledende leveringstid på denne topmadras-model er 4-7 uger. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at henvende dig til os. Det kan du enten gøre via vores kontaktformular, ved at ringe eller ved at sende en mail. Du finder vores informationer nederst på siden her.