Luksuriøs Komfort og Eksklusiv Kvalitet

Spar 40% På Dunlopillo senge 

Dunlopillo laver latex madrasser af høj kvalitets naturlatex. Pure serien af senge er hovedsagligt opbygget af naturlatex og passion serien har et ekstra komfortlag med fjedre i bunden.

Hos Delfin Sengecenter forhandler vi et bredt udvalg af senge, kvalitetsmadrasser herunder topmadrasser og funktionelle elevationsløsninger fra Dunlopillo til såvel voksne som børn - Pure-og Passion elevationssenge. Dunlopillo er et af danskernes mest foretrukne sengemærker, og det er bestemt ikke uden grund. Dunlopillo er nemlig kendt for at producere madrasser af åndbare, fleksible, antibakterielle og allergivenlige naturmaterialer for et sundere indeklima i soveværelset. Det er alt sammen med til at sikre dig en god søvnoplevelse.

Her på siden kan du vælge senge og madrasser i flere størrelser, farver og designs, der vil passe til ethvert hjem. Udforsk hele sortimentet fra Dunlopillo. Vi er helt sikre på, at du vil kunne finde en sengeløsning med den ønskede madrasfasthed, materialekvalitet og ergonomiske komfort, som du har behov for samt tilbehør.

80 varer

Faldende orden
pr. side

Dunlopillo senge og madrasser

Vi tilbyder et bredt udvalg af senge og madrasser fra Dunlopillo til fornuftige priser. Blandt vores sortiment finder du de populære sengeserier: Natura, Harmoni og Balance. Hver sengeserie fra Dunlopillo er produceret med særegne karakteristika, som på hver sin måde tilbyder velvære og ro til krop og sjæl.

Fælles for alle Dunlopillo-madrasser er, at de findes i forskellige hårdheder til ethvert behov: medium, fast eller ekstra fast. Dertil indeholder madrasserne 7 unikke komfortzoner. Uanset kropstype tilpasser zonerne sig hver kropsdel for at sikre dig den mest optimale støtte og aflastning hele natten igennem.

Opnå en bedre nattesøvn med en Dunlopillo elevationsseng

Med en elevationsseng fra Dunlopillo kan du opnå en bedre nattesøvn sammenlignet med en konventionel seng. Du får nemlig mulighed for at indstille sengen i præcis den position, som du har behov for. Vores udvalg af elevationssenge fra Dunlopillo er stabile, har lydløs elevation for minimal forstyrrelse og er bl.a. udstyret med integreret nakkeløft for optimal støtte. Dette gælder naturligvis for alle seriene: Natura, Harmoni og Balance.

Vælg den pude, der passer til dig

Foruden at designe ergonomiske og moderne senge er Dunlopillo også eksperter, når det kommer til hovedpuder. Når du skal vælge en hovedpude, er det vigtigt, at du tænker over din sovestilling. Sover du typisk på ryggen, på maven eller på siden? Hvis du sover på ryggen, er det vigtigt, at du får en lav pude, så din nakke ikke ligger i en anstrengt vinkel hele natten.

Sover du på siden, er det godt for din nakke med en høj pude for ekstra støtte. Sover du derimod på maven, er vores anbefaling, at du øver dig i en af de andre sovestillinger. Det kan over lang tid være anstrengende for ryggen, nakken og lænden at sove på maven.

Dunlopillos puder fås i flere forskellige modeller og hårdheder. Hvis du ofte oplever at vågne om morgenen med ondt i hovedet, kan din hovedpude faktisk være årsagen. Overvej i så fald at skifte din hovedpude til en af Dunlopillos ergonomiske modeller, der giver støtte til hoved og nakke.

Giv din seng et personligt præg med Dunlopillos tilbehør

Dunlopillo har designet en række forskellige lækre sengeben og -gavle. Hvis du har lyst til at gøre din seng mere personlig og tilpasse den indretningen i dit soveværelse, er nyt tilbehør en nem og billig måde at gøre det på. Se hele udvalget af tilbehør fra Dunlopillo her.

Sengebenene fra Dunlopillo fås i mange forskellige afskygninger. Hvad enten du foretrækker runde ben, firkantede ben eller særligt formede ben til din seng, så findes der en model til dig. Blandt de ben, man kan kalde særligt formede er blandt andet Edge-benet af oliebehandlet egetræ. Sengebenet har en unik form, som måske er lige den ændring, din seng har brug for.

Blandt Dunlopillos udvalg af tilbehør finder du også deres stilrene sengegavle. Udvalget byder både på klassiske gavle med stofovertrukne knapper og moderne gavle med enkelt stof. De mange modeller af sengegavle fås i forskellige størrelser og farver. Det gør det muligt for dig at vælge lige den gavl, du bedst kan lide og at tilpasse den til både din seng og farverne i dit soveværelse.

Opgradér din seng med en ny topmadras

En seng er ikke meget værd, hvis den ikke har en god topmadras ovenpå sig. Oplever du at sove dårligt i din nuværende seng? Hvis du ikke har mulighed for at investere i en ny seng, kan det være en god idé at udskifte topmadrassen på din seng. Her finder du hele vores udvalg af topmadrasser fra Dunlopillo.

En topmadras skal skiftes ud oftere end din madras, og derfor er det altid et godt sted at sove, hvis du ikke synes, din seng er, hvad den har været. Topmadrassen beskytter din madras og forlænger dens levetid. Dunlopillos udvalg af topmadrasser er bredt, og det er derfor vigtigt, at du ved, hvad du skal kigge efter i en topmadras.

Topmadrasser fås i forskellige tykkelser og materialer. En Luxury topmadras er for eksempel et godt valg, hvis madrassen i din seng trænger din en seriøs opgradering. Denne model er designet med en tyk kerne på 5 cm. af naturlatex. Liggefladen er betrukket med Dunlopillos Cool-betræk med såkaldte Hollow-fibre, der holder madrassen kølig og behagelig. Hvis du er på udkig efter en mere prisvenlig topmadras, er Dunlopillos Original topmadras et rigtigt godt bud til dig. 

Senge, madrasser og elevationsløsninger fra anerkendte mærker

Hos Delfin Sengecenter fører vi et bredt udvalg af senge, madrasser og sengeudstyr fra anerkendte mærker til konkurrencedygtige priser. Ønsker du at prøve vores senge og madrasser før et køb, er du altid meget velkommen i vores butikker i København, Solrød og på Amager. Her står vores kompetente personale klar med personlig rådgivning og gode råd til valg af sengeløsning baseret på dine ønsker og behov.

Uanset hvilken type madras eller tilbehør du ønsker fra Dunlopillo, kan vi være dig behjælpelig. Kontakt os på telefon +45 56 14 55 33 eller send en mail med din henvendelse på [email protected].