Dunlopillo Balance Box

90x210
Varenummer: Dunbalancebox 90x210
Specialpris fra 7.349,00 DKK
Normalpris: 11.299,00 DKK

* Obligatoriske felter

Balance- Ny Hybridserie

Denne elegante og enkle boxmadras med massiv fingertappet fyrretræsramme leveres i Clima sort, Stone eller Antracit. Madrassen er fremstillet i Dunlopillo naturlatex og har 7 komfortzoner for optimal støtte. Madraskernen på 16 cm er desuden vendbar, så sengens levetid forlænges. Der er delbar lynlås i spejl, så latexkernen kan skiftes. Bunden er understøttet af mini pocket + 5 cm latex, som sørger for yderligekomfort og bevægelsesfrihed.

Ekskl:  ben og top

Topmadras kan tilkøbes:
Natura black topmadrassen har en fleksibel kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex, der sikrer kroppen optimal støtte. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er designet i et eksklusivt og slidstærkt 3D-tekstil, der fremmer åndbarhed og Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for og bagside separat.

Cool er en nyhed til dit soveværelse, som holder madrassen og dig kølig, tør og behagelig ved at øge fordampningen, hvis din kropstemperatur stiger. Så sover du bedre uden afbrydelser. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er hvid 3D i siden.  Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat.

Harmoni topmadrassen er en helt speciel topmadras, der er Quiltet med Quollofill, som er antibakteriel, ventilere bedre og holder formen bedre. Topmadrassen har en kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex. Langs kanten er der indsat møbelstof, og det sikrer, at slidstyrken er i top, og designet helt unikt. Dunlopillo’s latexkerne yder kroppen optimal komfort og støtte.

Dunlopillo Air Lækker topmadras som er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kerne af 3 cm naturlatex / 2 cm Airflow lag / 3 cm naturlatex. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.

Leveringstid ca. 4 uger