Dunlopillo Harmoni boxelevation

80/90x200
Varenummer: dunharmoboxelev80/90
Specialpris fra 15.859,00 DKK
Normalpris: 24.399,00 DKK

* Obligatoriske felter

En drøm af en seng, intet mindre

Den elegante boxelevationsseng Harmoni har garanterer høj liggekomfort og smukt design. Her samles madras, ramme og teknik i en og samme enhed. Ekstra høj ramme, der fuldender designet. 
Stærk Motor med lavt strømforbrug, mere støjsvag og med Nødstrømsfunktion. 
Inkl. Trådløs fjernbetjening med multifunktionel modtagerbox med App styring, memory, natlys. 
Tillæg af synkronløft og fjernstyret stik for ekstra tilslutninger ved  betjening med sensorstyret lys, lommelygte, børnelås, batteriindikator.
Madrassen, der er fremstillet i dunlopillo naturlatex, og har 7 indbyggede komfortzoner for optimal støtte. Indbygget er en 18 cm dyb vendbar latexkerne, der forlænger sengens levetid og gør det muligt at vælge forskellig fasthed.

Madrassen fåes i 3 forskellig hårdhed, medium, fast eller ekstra fast 

Ekskl. ben og top

Topmadras kan tilkøbes:
Natura topmadrassen har en fleksibel kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex, der sikrer kroppen optimal støtte. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er designet i et eksklusivt og slidstærkt 3D-tekstil, der fremmer åndbarhed og Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.

Cool er en nyhed til dit soveværelse, som holder madrassen og dig kølig, tør og behagelig ved at øge fordampningen, hvis din kropstemperatur stiger. Så sover du bedre uden afbrydelser. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er hvid 3D i siden.  Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for- og bagside separat.

Harmoni topmadrassen er en helt speciel topmadras, der er Quiltet med Quollofill, som er antibakteriel, ventilere bedre og holder formen bedre. Topmadrassen har en kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex. Langs kanten er der indsat møbelstof, og det sikrer, at slidstyrken er i top, og designet helt unikt. Dunlopillo’s latexkerne yder kroppen optimal komfort og støtte.

Dunlopillo Air Lækker topmadras som er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kerne af 3 cm naturlatex / 2 cm Airflow lag / 3 cm naturlatex. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside 

Leveringstid ca. 2-4 uger