Dunlopillo Harmoni boxmadras

160/180x200
Varenummer: dunharmoniboxmadras160/180
Specialpris fra 16.249,00 DKK
Normalpris: 24.998,00 DKK

* Obligatoriske felter

Den elegante Harmoni boxmadras er polstret med eksklusivt møbelstof i høj kvalitet og leveres i farverne sort, stone eller antracit, samt en fingertappet fyrretræsramme for et stilrent udtryk. Madrassen, der er fremstillet i Dunlopillo naturlatex, og har 7 indbyggede komfortzoner for optimal støtte. Indbygget er en 18 cm dyb vendbar latexkerne, der forlænger sengens levetid. Lynlås i liggefladen ved den vendbare latexkerne betyder, at du har mulighed for ombytning af fastheden.

I bunden er der monteret 5 cm latex, der sikrer en optimal trykfordeling og øget liggekomfort. 12 cm træramme m/lameller

Box højde uden ben 35 cm

Ekskl. gavl, ben og top

Topmadras kan tilkøbes:
Natura topmadrassen har en fleksibel kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex, der sikrer kroppen optimal støtte. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er designet i et eksklusivt og slidstærkt 3D-tekstil, der fremmer åndbarhed og Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.

Cool er en nyhed til dit soveværelse, som holder madrassen og dig kølig, tør og behagelig ved at øge fordampningen, hvis din kropstemperatur stiger. Så sover du bedre uden afbrydelser. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er hvid 3D i siden.  Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat.

Harmoni topmadrassen er en helt speciel topmadras, der er Quiltet med Quollofill, som er antibakteriel, ventilere bedre og holder formen bedre. Topmadrassen har en kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex. Langs kanten er der indsat møbelstof, og det sikrer, at slidstyrken er i top, og designet helt unikt. Dunlopillo’s latexkerne yder kroppen optimal komfort og støtte. (Møbelstof fås kun i antrasit og stone)

Dunlopillo Air Lækker topmadras som er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kerne af 3 cm naturlatex / 2 cm Airflow lag / 3 cm naturlatex. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.

Leveringstid ca. 2-4 uger