Dunlopillo Harmoni Elevation

90x210
Varenummer: dunharmoelev90x210
Specialpris fra 14.889,00 DKK
Normalpris: 22.898,00 DKK

* Obligatoriske felter

Elevation i særklasse med skøn liggekomfort

Den funktionelle elevationsløsning Harmoni har en massiv fingertappet fuldpolstret fyrretræsramme på 20 cm. Polstret med et eksklusivt møbelstof og leveres i sort, Stone og antracit
Her fuldendes komfort, design og teknik i en og samme seng.

Da bevægelige dele er af metal for ekstra stabilitet og lydløs elevation, og i bunden er 39 fleksible lameller, integreret for flere støttepunkter. En detalje er nakkeløft, der sikrer optimal støtte, når man sidder op og læser. I selve elevationsbunden er der indbygget justerbar skulder- og lændezone for høj individuel komfort. Stærk Motor med lavt strømforbrug, mere støjsvag og med Nødstrømsfunktion.
Inkl. Trådløs fjernbetjening med multifunktionel modtager Box med App styring, memory, natlys.
Tillæg af synkronløft og fjernstyret stik for ekstra tilslutninger ved betjening med sensorstyret lys, lommelygte, børnelås, batteriindikator.

Madrassen er fremstillet i naturlatex og har 7 indbyggede komfortzoner for optimal støtte indbygget er en 18 cm dyb vendbar latexkerne, der forlænger sengens levetid og gør det muligt at vælge forskellig fasthed.

Ekskl. ben og top

Topmadras kan tilkøbes:
Natura topmadrassen har en fleksibel kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex, der sikrer kroppen optimal støtte. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er designet i et eksklusivt og slidstærkt 3D-tekstil, der fremmer åndbarhed og Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.

Cool er en nyhed til dit soveværelse, som holder madrassen og dig kølig, tør og behagelig ved at øge fordampningen, hvis din kropstemperatur stiger. Så sover du bedre uden afbrydelser. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er hvid 3D i siden.  Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for- og bagside separat.

Harmoni topmadrassen er en helt speciel topmadras, der er Quiltet med Quollofill, som er antibakteriel, ventilere bedre og holder formen bedre. Topmadrassen har en kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex. Langs kanten er der indsat møbelstof, og det sikrer, at slidstyrken er i top, og designet helt unikt. Dunlopillo’s latexkerne yder kroppen optimal komfort og støtte. (Møbelstof fås kun i antrasit og stone)

Dunlopillo Air Lækker topmadras som er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kerne af 3 cm naturlatex / 2 cm Airflow lag / 3 cm naturlatex. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.