Dunlopillo Natura boxelevationsseng

160/180x200
Varenummer: dunlonaturaboxelevationsseng160/180
Specialpris fra 23.799,00 DKK
Normalpris: 40.596,00 DKK

* Obligatoriske felter

Natura boxelevationseng indeholder 16 cm naturlatex-kerne og 7 unikke komfortzoner,så madrasser altid tilpasser sig dig krop. Sengen samler madras og seng i et design. Det gør, at naturlatex-kerne altid ligger fast. Alle bevægelige dele er af metal og sikrer maksimal stabilitet og lydløs elevation. Der er også integreret nakkeløft for bedre støtte.

Betrukket med kraftige kvalititestoffer i fv. sort, stone og antracit 

Madrassen fåes i 3 forskellig hårdhed, medium, fast eller ekstra fast

Inkl. runde metal ben

Ekskl. topmadras og gavl

Topmadras kan tilkøbes:
Natura topmadrassen har en fleksibel kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex, der sikrer kroppen optimal støtte. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er designet i et eksklusivt og slidstærkt 3D-tekstil, der fremmer åndbarhed og Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.

Cool er en nyhed til dit soveværelse, som holder madrassen og dig kølig, tør og behagelig ved at øge fordampningen, hvis din kropstemperatur stiger. Så sover du bedre uden afbrydelser. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er hvid 3D i siden.  Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for- og bagside separat.

Harmoni topmadrassen er en helt speciel topmadras, der er Quiltet med Quollofill, som er antibakteriel, ventilere bedre og holder formen bedre. Topmadrassen har en kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex. Langs kanten er der indsat møbelstof, og det sikrer, at slidstyrken er i top, og designet helt unikt. Dunlopillo’s latexkerne yder kroppen optimal komfort og støtte. (Fås ikke som Duo top)

Dunlopillo Air Lækker topmadras som er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kerne af 3 cm naturlatex / 2 cm Airflow lag / 3 cm naturlatex. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.