Dunlopillo Natura Kontinental Seng

160/180x200
Varenummer: dunnaturacont160/180
Specialpris fra 13.979,00 DKK
Normalpris: 21.499,00 DKK

* Obligatoriske felter

Elegant seng med massiv fyrretræsramme i farve sort. Design, funktion og komfort er tænkt nøje sammen. Natura Kontinental seng er med 16 cm naturlatex-kerne, 7 unikke komfortzoner samt ekstra komfortlag i den nederste del for yderligere komfort. Den nederste samt øverste del er samlet i hvert sit madrasbetræk i hele sengens bredde, med mulighed for at kombinere fasthed.

Ekskl. gavl, ben, top 

Topmadras kan tilkøbes:
Natura black topmadrassen har en fleksibel kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex, der sikrer kroppen optimal støtte. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er designet i et eksklusivt og slidstærkt 3D-tekstil, der fremmer åndbarhed og Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.

Cool er en nyhed til dit soveværelse, som holder madrassen og dig kølig, tør og behagelig ved at øge fordampningen, hvis din kropstemperatur stiger. Så sover du bedre uden afbrydelser. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er hvid 3D i siden.  Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for- og bagside separat.

Harmoni topmadrassen er en helt speciel topmadras, der er Quiltet med Quollofill, som er antibakteriel, ventilere bedre og holder formen bedre. Topmadrassen har en kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex. Langs kanten er der indsat møbelstof, og det sikrer, at slidstyrken er i top, og designet helt unikt. Dunlopillo’s latexkerne yder kroppen optimal komfort og støtte.

Dunlopillo Air Lækker topmadras som er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kerne af 3 cm naturlatex / 2 cm Airflow lag / 3 cm naturlatex. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.

Leveingstid ca. 2-4 uger