Dunlopillo Natura Elevationsseng

160/180x200
Varenummer: Dunnaturaelev160/180
Specialpris fra 20.929,00 DKK
Normalpris: 32.194,00 DKK

* Obligatoriske felter

Stilrent design med ren komfort og gennemtænkt teknik. Sengen har massiv fyrretræsramme. Betrukket med kraftige kvalittetstoffer i fv. Sort, stone og antracit. Elevationsbunden har 39 tophængte lameller, dette sikrer flere støttepunkter. Stærk Okimat motor, som er med nødstrømsfunktion og med lav strøm forbrug. Sengen har integreret nakkeløft for optimal siddekomfort. Da alle bevægelige dele er af metal, sikres stabilitet og lydløs elevation. Inkl. Trådløs fjernbetjening

Natura madras indeholder en 16 cm naturlatex-kerne og har 7 unikke komfortzoner, så madrassen altid tilpasser sig din krop.
Natura vendbare madras giver dig altid helt soveklima, da den åbne cellestruktur giver optimal åndbarhed.

Madrassen fåes i 3 forskellig hårdhed, medium, fast eller ekstra fast 

Inkl. runde metal ben 

Ekskl. topmadras og gavl

Topmadras kan tilkøbes: 

Natura topmadrassen har en fleksibel kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex, der sikrer kroppen optimal støtte. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er designet i et eksklusivt og slidstærkt 3D-tekstil, der fremmer åndbarhed og Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.

Cool er en nyhed til dit soveværelse, som holder madrassen og dig kølig, tør og behagelig ved at øge fordampningen, hvis din kropstemperatur stiger. Så sover du bedre uden afbrydelser. Topmadras der er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kanten er hvid 3D i siden.  Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for- og bagside separat.

Harmoni topmadrassen er en helt speciel topmadras, der er Quiltet med Quollofill, som er antibakteriel, ventilere bedre og holder formen bedre. Topmadrassen har en kerne af 5 cm Dunlopillo® naturlatex. Langs kanten er der indsat møbelstof, og det sikrer, at slidstyrken er i top, og designet helt unikt. Dunlopillo’s latexkerne yder kroppen optimal komfort og støtte.

Dunlopillo Air Lækker topmadras som er Quiltet med Quallofill som er Antibakteriel. Kerne af 3 cm naturlatex / 2 cm Airflow lag / 3 cm naturlatex. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for og bagside separat.

Leveringstid ca. 2-4 uger