Dunlopillo Original Duo-topmadras - specielt udviklet til elevationsseng

Leveringstid 3-6 uger
Kun %1 tilbage
Fra 6.422,52  DKK Regulær pris 11.680,00  DKK
Varenummer
doriginalduotop
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Original duo-topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre.
  Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at topmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres.
  Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.

  Total højde 8 cm

  Vaskes ved 60 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. 

  Duo-topmadras er specielt udviklet til elevationsseng og giver dig følelsen af at ligge i en seng-samtidig med at du har mulighed individuel elevation.

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo Original Duo-topmadras - specielt udviklet til elevationsseng
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen