Dunlopillo Passion boxelevationsseng 80x200 cm - Madras og hævebund i et design

80x200
Varenummer: dunlopillopassionboxelevation80

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

Specialpris fra 19.474,80 DKK
Normalpris: 32.458,00 DKK

* Obligatoriske felter

Dunlopillo Passion boxelevationsseng samler madras og hævebund i et design. Det gør, at naturlatex-kerne altid ligger fast. Sengen er inddelt i 7 unikke komfortzoner med 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag og 7 cm pocketfjedre.
Sengen er opbygget med af en 12 cm fingertappet, polstret træramme. Betrukket med møbeltekstil i farve, lysegrå, antracit, blå og sand. Sengen leveres med en elegant trådløs fjernbetjening og dertilhørende lomme. 
I liggefladen af madrassen er en delbar lynlås, som giver bedre mulighed for at vende kernen. 

Madrassen fåes i 3 forskellig hårdhed, medium, fast eller ekstra fast 

Inkl. Runde metal ben

Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader (ca.7 cm)


Topmadras kan Opgraders til: 
Original Cool: Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.7 cm)

Supreme: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader. (ca.10 cm)

Supreme Cool: Samme som Supreme topTopmadras , Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.10 cm)

Luxury: Luxury topmadassen haren 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en tempraturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. (ca.10 cm)

Dunlopillo sikrer, at vores naturlatex er afvisende overfor husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier, idet de netop har grobund i proteiner.

Leveringstid ca. 3-7 uger