Dunlopillo Passion box elevationsseng 90x200 cm - Madras og hæve bund i et design

Tilbudspris 19.474,78  DKK Regulær pris 32.458,00  DKK
Varenummer
dunlopillopassionboxelevation90x200
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 389,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 389,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 584,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 584,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
Delbetaling
650 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 19.475 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 650 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.475 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader 

 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Pure box elevationsseng samler madras og hævebund i et design. Det gør, at naturlatex-kerne altid ligger fast. 
  Sengen er inddelt i 7 unikke komfortzoner med 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag.
  Sengen er opbygget med af en 12 cm fingertappet, polstret træramme.
  Betrukket med møbeltekstil i farve, lysegrå, antracit, blå, lysbrun, varmgrå, mørkeblå og sand

  I liggefladen af madrassen er en delbar lynlås, som giver bedre mulighed for at vende kernen. 
  Sengen leveres med en elegant trådløs fjernbetjening og dertilhørende lomme. 

  Madrassen fåes i 3 forskellig hårdhed, medium, fast eller ekstra fast 

  Inkl. Runde metal ben


  Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader (ca.7 cm)

  Topmadras kan Opgraders til: 
  Original Cool: Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.7 cm)

  Supreme: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader. (ca.10 cm)

  Supreme Cool: Samme som Supreme topTopmadras , Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.10 cm)

  Luxury: Luxury topmadassen haren 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en tempraturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. (ca.10 cm)

  Dunlopillo sikrer, at vores naturlatex er afvisende overfor husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier, idet de netop har grobund i proteiner.

  15 års garanti
  Dunlopillo seng kan holde i årevis. Madrassen ændrer sig ganske lidt gennem årene. Derfor får du altid 15 års garanti på hele madrassen, selv inde på midten af sengen.

  5 års garanti på motor

   

  Bredde: 90 cm
  Længde: 200 cm

  Madras højde: 16 cm
  Madras: Naturlatex

  12 cm Træramme
  Base m/komfortlag af 3 cm latex + 7 cm pocket

  Okimat Motor m/trådløsfjernbetjening m/ mamory, lys og appstyring

  Senge højde uden ben og topmadras: 41 cm

  Hårdhed: Medium, fast eller ekstra fast 

  15 års garanti på hele madrassen.
  5 års garanti på Motor

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo Passion box elevationsseng 90x200 cm - Madras og hæve bund i et design
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen