Dunlopillo Passion boxelevationsseng 180x200 cm - Madras og hævebund i et design

Tilbudspris 38.949,56  DKK Regulær pris 64.916,00  DKK
Varenummer
dunlopillopassionboxelevation180
 • Køb 1 for 648,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 648,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 648,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 648,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 648,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 648,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 908,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 648,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 908,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 908,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 908,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 908,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 908,70  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 3.976,00  DKK og spar 20%
 • Køb 1 for 4.902,40  DKK og spar 20%
 • Køb 1 for 4.902,40  DKK og spar 20%
 • Køb 1 for 4.902,40  DKK og spar 20%
 • Køb 1 for 4.902,40  DKK og spar 20%
Delbetaling
1.299 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 38.950 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 1.299 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 38.950 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader 

 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Dunlopillo Passion boxelevationsseng er designet til at revolutionere din søvnkvalitet ved at integrere både madras og hævebund i ét samlet design. Denne avancerede seng sikrer, at din naturlatex-kerne altid forbliver stabil, takket være en konstruktion, der omfatter 7 unikke komfortzoner. Med en 16 cm tyk naturlatex-kerne, suppleret med et 5 cm tykt komfortlag og 7 cm pocketfjedre i bunden, tilbyder denne seng en uovertruffen støtte og komfort.

  Sengens struktur bygger på en 12 cm høj, fingertappet og polstret træramme, elegant beklædt med møbeltekstil, tilgængelig i et udvalg af 7 forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse sengens udseende til dit soveværelses indretning. Sengen fuldendes med stilfulde, runde metalben, og for øget bekvemmelighed inkluderes en elegant trådløs fjernbetjening med tilhørende opbevaringslomme.

  Madrassen præsenterer en nyskabende løsning med en delbar lynlås i liggefladen, som gør det muligt nemt at vende kernen og dermed forlænge madrassens levetid. Dunlopillo tilbyder madrassen i tre forskellige hårdhedsgrader: medium, fast, eller ekstra fast, så du kan vælge den variant, der bedst passer til dine personlige præferencer.

  Den medfølgende Original topmadras er udstyret med en 5 cm kerne af Dunlopillos signatur naturlatex, omfavnet af et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre, der sikrer optimal luftcirkulation og fugtbalancen. Med to sider, der tilbyder varierende komfortniveauer, og et aftageligt, vaskbart betræk, tilbyder denne topmadras den ultimative fleksibilitet og hygiejne.

  Yderligere kan topmadrassen opgraderes til en af tre varianter: Original Cool, Supreme eller Supreme Cool, hver med særlige egenskaber såsom temperaturregulering og forbedret komfort. For dem, der søger det ypperste inden for luksus, tilbydes også Luxury varianten, der fremhæver en exceptionel komfort og et eksklusivt design.

  Dunlopillo garanterer, at vores naturlatex er naturligt resistent over for husstøvmider, skimmel, svamp, og bakterier, som alle typisk trives i proteinrige miljøer, hvilket gør Dunlopillo Passion boxelevationsseng til et sundt og hygiejnisk valg for enhver.

   

  Bredde: 180 cm
  Længde: 200 cm

  Madras højde: 16 cm
  Madras: Naturlatex

  12 cm Træramme
  Base m/komfortlag af 3 cm latex + 7 cm pocket

  Okimat Motor m/trådløsfjernbetjening m/ mamory, lys og appstyring

  Senge højde uden ben og topmadras: 41 cm

  Hårdhed: Medium, fast eller ekstra fast 

  15 års garanti på hele madrassen.
  5 års garanti på Motor

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo Passion boxelevationsseng 180x200 cm - Madras og hævebund i et design
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille