Dunlopillo Passion boxmadras

Varenummer: dunlopillopassionbox

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 7.719,00 DKK
Normalpris: 12.863,00 DKK

Passion Box er en enkel og naturligt afbalanceret seng udviklet af allergivenlige naturmaterialer. Den har en unik kombination af naturlatex og Pocketfjedre. Sengen kommer med en luksuriøs 16 cm naturlatex-kerne samt et ekstra komfortlag i bunden på 3 cm og 7 cm Pocketfjedre. 

Sammen med syv unikke komfortzoner sikrer det, at madrassen altid tilpasser sig din krop, så du får en fantastisk nattesøvn. Sengen er opbygget af en 12 cm fingertappet træramme. I liggefladen af madrassen er en delbar lynlås, som giver bedre mulighed for at vende kernen.

Praktisk information

En boxmadras er hjørnestenen i en mere simpel seng end eksempelvis en kontinentalseng. Madrassen er bygget sammen med selve sengerammen, og derfor er en boxmadras så at sige klar til at blive taget i brug, når man har sat benene på. 

Denne boxmadras har en lynlås, som gør, at du kan udskifte latexkernen. 

Med denne boxmadras får du perfekt trykfordeling og øget komfort. Og du kan nemt tage betrækket af i to dele og vaske det ved 60 grader.
Boxmadrassen kommer med runde stålben, og højden uden ben er 38 cm.

DUNLOPILLO Box madrasser er håndlavede i Thy, ligesom resten af vores sengevarianter, så du får en boxmadras i dansk håndlavet kvalitet, når du vælger Dunlopillo.

Den vejledende leveringstid er ca. tre-seks uger.

Dunlopillo Pure Boxmadras leveres uden  topmadras. Se udvalget af vores topmadrasser: https://www.delfinsengecenter.dk/topmadrasser)

Er der andet, du står og mangler? Du skal også være velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

15 års garanti
Kvalitet forpligter. Naturligvis. Derfor kan du være sikker på, at din Dunlopillo seng kan holde i årevis. Dette skyldes, at naturlatex er form- og kantstabilt. Madrassen ændrer sig ganske lidt gennem årene.
Derfor får du altid 15 års garanti på hele madrassen, selv inde på midten af sengen.