Dunlopillo Passion Boxmadras 80x200 cm - 15 års garanti

80x200
Varenummer: Dunlopillopassionbox80

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

Specialpris fra 10.783,20 DKK
Normalpris: 17.972,00 DKK

* Obligatoriske felter

Passion box har en unik kombination af naturlatex og pocketfjedre.
Denne elegante og enkle boxmadras med 12 cm fingertappet træsramme leveres i lysegrå, blå, sand og Antracit. Madrassen er fremstillet i Dunlopillo naturlatex og har 7 komfortzoner for optimal støtte. Madraskernen på 16 cm og et ekstra komfortlag i bunden på 3 cm og samt 7 cm pocket-fjedre for yderligere komfort og bevægelsesfrihed..  Der er delbar lynlås i spejl, så latex kernen kan skiftes og desuden vendbar, så sengens levetid forlænges.

Vælg hårdhed: Medium, fast eller XFast


Inkl. Runde metal ben

Ekskl. Gavl 

Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader (ca.7 cm)


Topmadras kan Opgraders til: 
Original Cool: Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.7 cm)

Supreme: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader. (ca.10 cm)

Supreme Cool: Samme som Supreme topTopmadras , Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.10 cm)

Luxury: Luxury topmadassen haren 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en tempraturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. (ca.10 cm)

Dunlopillo sikrer, at vores naturlatex er afvisende overfor husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier, idet de netop har grobund i proteiner.