Dunlopillo Passion boxmadras 90x200 cm - En unik kombination af naturlatex og Pocketfjedre

Tilbudspris 10.032,98  DKK Regulær pris 18.246,00  DKK
Varenummer
dunlopillopassionbox90
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 389,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 389,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 584,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 584,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
Delbetaling
335 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 10.033 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 335 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 10.033 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Denne Dunlopillo Passion boxmadras giver dig optimal komfort med 7- komfortzoner. Den kombinerer naturlatex og pocket-fjedre på bedste vis, og samtidig er det en enkel og elegant boxmadras.

  Denne elegante og enkle boxmadras med 12 cm fingertappet træsramme.
  Madrassen er fremstillet i Dunlopillo naturlatex og har 7 komfortzoner for optimal støtte. Madraskernen på 16 cm og et ekstra komfortlag i bunden på 3 cm og samt 7 cm pocket-fjedre for yderligere komfort og bevægelsesfrihed.
  Der er delbar lynlås i spejl, så latex kernen kan skiftes og desuden vendbar, så sengens levetid forlænges.

  Vælg hårdhed: Medium, fast eller XFast

  Ekskl. Gavl 

  Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader (ca.7 cm)


  Topmadras kan Opgraders til: 
  Original Cool: Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.7 cm)

  Supreme: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader. (ca.10 cm)

  Supreme Cool: Samme som Supreme topTopmadras , Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.10 cm)

  Luxury: Luxury topmadassen haren 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en tempraturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. (ca.10 cm)

  Dunlopillo sikrer, at vores naturlatex er afvisende overfor husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier, idet de netop har grobund i proteiner.

  Mangler du mon også en kontinentalseng? Så finder du heldigvis også dem hos os. Hvis du har nogen spørgsmål, kan du altid kontakte os gennem vores kontaktformular.

  - 12 cm træramme m/lameller
  - 7 cm Pocketfjedre
  - 3 cm latex komfortlag
  - Vendbare 16 cm madras
  - Længde 90 cm
  - Bredde 200 cm
  - Fås i 7 farver
  - Fås i 3 hårdheder
  - 15 års garanti på hele madrassen.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo Passion boxmadras 90x200 cm - En unik kombination af naturlatex og Pocketfjedre
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen