Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Dunlopillo Passion boxmadras 90x200 cm - 15 års garanti

Leveringstid 3-7 uger
Fra pris:
Tilbudspris 10.200,30 DKK Regulær pris 18.546,00 DKK
Varenummer
dunlopillopassionbox90
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Denne Dunlopillo Passion boxmadras giver dig optimal komfort med syv komfortzoner. Den kombinerer naturlatex og pocket-fjedre på bedste vis, og samtidig er det en enkel og elegant boxmadras.

  Praktisk information

  Boxmadrassen kommer med en 12 cm’s træramme, som du kan vælge i flere farver. Madraskernen er på 16 cm, og bunden har et ekstra komfortlag på 3 cm og 7 cm pocket-fjedre, som yder ekstra komfort og bevægelsesfrihed.

  Latexkernen er vendbar, så du kan forlænge sengens levetid. Og der er en lynlås, så du kan udskifte kernen, og det zonelamelquiltede betræk kan tages af og vaskes ved 60 grader. Betrækket indeholder desuden hollowfibre, som er gode for luftcirkulationen og fugtbalancen samt topmadrassens form.

  Du kan vælge mellem hårdhederne medium, fast og ekstra fast, og du får runde metalben med i købet.

  Den vejledende leveringstid er ca. tre-seks uger.

  Mangler du mon også en kontinentalseng? Så finder du heldigvis også dem hos os. Hvis du har nogen spørgsmål, kan du altid kontakte os gennem vores kontaktformular.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo Passion boxmadras 90x200 cm - 15 års garanti
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen