Dunlopillo Passion Elevationsseng 180x210 cm - 39 lamellers elevationsbund

180x210
Varenummer: dunlopillopassionelevation180x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

Specialpris fra 34.960,08 DKK
Normalpris: 60.276,00 DKK

* Obligatoriske felter

Stilrent design med ren komfort og gennemtænkt teknik. Fingertappet polstret træramme i 20 cm. Betrukket med møbeltekstil i farve, lysegrå, antracit, blå og sand. Betrukket med kraftige kvalittetstoffer. Elevationsbunden har 39 tophængte lameller, dette sikrer flere støttepunkter. Stærk Okimat motor, som er med nødstrømsfunktion og med lav strøm forbrug. Sengen har integreret nakkeløft for optimal siddekomfort. Da alle bevægelige dele er af metal, sikres stabilitet og lydløs elevation. Leveres med ende- og sidebremser i møbelstof samt en elegant, trådløs fjernbetjening og tilhørende lomme

Natura madras indeholder en 16 cm naturlatex-kerne og har 7 unikke komfortzoner. Madrassen former sig naturligt efter din krop, så du altid sover i en sund og ergonomisk korrekt liggestilling med støtte til lænd og dybde til skulder.
Natura vendbare madras giver dig altid helt soveklima, da den åbne cellestruktur giver luftgennemstømning i madrassen, så man slipper af med fugt og sved, uden det optages i madrassen. 15 års garanti på hele madrassen.

Madrassen fåes i 3 forskellig hårdhed, medium, fast eller ekstra fast 

Inkl. Runde metal ben
Ekskl. Gavl

Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader (ca.7 cm)


Topmadras kan Opgraders til:
Original Cool: Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.7 cm)

Supreme: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader. (ca.10 cm)

Supreme Cool: Samme som Supreme topTopmadras , Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.10 cm)

Luxury: Luxury topmadassen haren 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en tempraturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. (ca.10 cm)

Dunlopillo sikrer, at vores naturlatex er afvisende overfor husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier, idet de netop har grobund i proteiner.

Praktisk information:

Ved valg af Duo-topmadras er specieltudviklet til elevationsseng og giver dig følelsen af at ligge i en seng-samtidig med at du har mulighed individuel elevation.

Lagen som passer til Duoptopmadras købes her fra vores hjemmeside: (https://www.delfinsengecenter.dk/cph-split-u-kuvertlagen-17007)