Dunlopillo Passion Elevationsseng 90x200 cm - Metalramme m/ 39 tophængte lameller

Tilbudspris 16.694,38  DKK Regulær pris 27.824,00  DKK
Varenummer
dunlopillopassionelevation90
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 389,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 389,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 584,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 584,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 324,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
 • Køb 1 for 454,35  DKK og spar 35%
Delbetaling
557 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 16.695 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 557 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 16.695 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Stilrent design med ren komfort og gennemtænkt teknik.
  Sengen er opbygget af en 20 cm fingertappet, polstret Metalramme med justerbar hævebund med 39 tophængte lameller.
  Betrukket med møbeltekstil. Leveres i lysegrå, varmgrå, mørkeblå, lysbrun,  blå, sand og Antracit
  Sengen leveres med en elegant, trådløs fjernbetjening og dertilhørende lomme.

  Dunlopillo Passion Elevation er til dig, der ønsker gennemtænkt komfort og fleksibilitet. Sengen har en fantastisk komfort med 7 komfortzoner, en 16 cm naturlatex-kerne. Det naturlige materiale sikrer, at sengen altid tilpasser sig din krop. Passion latexmadras giver dig altid helt soveklima, da den åbne cellestruktur giver luftgennemstømning i madrassen, så man slipper af med fugt og sved, uden det optages i madrassen. 

  Madrassen fåes i 3 forskellig hårdhed, medium, fast eller ekstra fast 

  Inkl. Runde metal ben
  Ekskl. Gavl

  Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader 

  Topmadras kan Opgraders til: 

  Original Cool: Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. 

  Supreme/Supreme Cool: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem

  Luxury: Luxury topmadassen haren 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en tempraturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. 

  - Dansk Design
  - Dunlopillo begyndte at producere madrasser i 1929
  - Naturlatex åndbart, holdbart og allergivenligt
  - Naturlatex er afvisende overfor husstøvmider og bakterier

  - Senge højde uden top og ben 36 cm

  - 20 cm fingertappet, polstret træramme
  - Trærammen i denne seng, er naturligvis bygget af FSC-certificeret træ 
  - Metalramme m/39 tophængte  lameller, elevationsseng med integreret nakkeløft
  - Sengen leveres med en elegant, trådløs fjernbetjening og dertilhørende lomme

  - 15 års garanti på hele madrassen.
  - 5 års garanti på motor

  re mere passende for folk med en lavere kropsvægt 

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo Passion Elevationsseng 90x200 cm - Metalramme m/ 39 tophængte lameller
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen