Dunlopillo Passion Elevationsseng

90x210
Varenummer: dunlopillopassionelevation90x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

Specialpris fra 17.343,60 DKK
Normalpris: 28.906,00 DKK

* Obligatoriske felter

Sengen er opbygget af en 20 cm fingertappet, polstret træramme med justerbar hævebund med 39 lameller. Betrukket med møbeltekstil i farve, lysegrå, antracit, blå og sand. Sengen leveres med en elegant, trådløs fjernbetjening og dertilhørende lomme.
Dunlopillo Passion Elevation er til dig, der ønsker gennemtænkt komfort og fleksibilitet. Sengen har en fantastisk komfort med 7 komfortzoner, en 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag. Det naturlige materiale sikrer, at sengen altid tilpasser sig din krop. Passion latexmadras giver dig altid helt soveklima, da den åbne cellestruktur giver luftgennemstømning i madrassen, så man slipper af med fugt og sved, uden det optages i madrassen. 15 års garanti på hele madrassen.

Madrassen fåes i 3 forskellig hårdhed, medium, fast eller ekstra fast 

Inkl. Runde metal ben

Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader (ca.7 cm)

Topmadras kan Opgraders til: 

Original Cool: Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.7 cm)

Supreme: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader. (ca.10 cm)

Supreme Cool: Samme som Supreme topTopmadras , Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.10 cm)

Luxury: Luxury topmadassen haren 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en tempraturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. (ca.10 cm)

Dunlopillo sikrer, at vores naturlatex er afvisende overfor husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier, idet de netop har grobund i proteiner.

Leveringstid ca. 3-7 uger