Dunlopillo Passion Kontinentalseng 180x200 cm - Inkl. box, madras og top

Leveringstid 4-6 uger

Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har unikke egenskaber medfører, at top madrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader 

Inkl. Runde metal ben
Ekskl. Gavl

Fra pris:
44.516,00  DKK
Varenummer
dunlopillopassionkontinental180
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Denne lækre kontinentalseng fra Dunlopillo er konstrueret af to boxmadrasser og én samlet skummadras øverst. Den øverste madras har en 16 cm tyk kerne af naturlatex og et ekstra komfortlag på 3 cm. Sengens nederste boxmadrasser er designet med 15 cm pocketfjedre for at sikre et stabilt og behageligt underlag til din nattesøvn. Med andre ord får du her en seng, hvor komforten i dén grad er i top.

  Du er også velkommen til at gå på opdagelse i vores samlede udvalg af enten kontinentalsenge eller boxmadrasser.

  Vælg selv madrassens hårdhed

  Når du køber en luksusseng som denne model fra Dunlopillo, får du blandt andet den fordel, at du selv kan være med til at designe sengen. Vælg selv hårdheden på både de nederste og den øverste madras. Du kan vælge mellem en medium, fast og en ekstra fast madras. Desuden vælger du selv farven på sengen, hvorvidt du ønsker en sengegavl eller ej og hvilke sengeben, du foretrækker.

  Det er også op til dig, hvilken topmadras, du ønsker. Vi anbefaler stærkt, at du vælger at tilkøbe en topmadras. Den giver nemlig både ekstra komfort og en betydeligt længere levetid til din seng.

  Sådan kontakter du os

  Har du nogle spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten tale med en af vores eksperter på tlf. +45 56 14 55 33 eller sende os en mail på [email protected]. Husk, at du får gratis fragt direkte til kantstenen, når du handler for mere end 600kr.

  - Bredde: 180 cm
  - Længde: 200 cm
  - Ramme højde: 27 cm
  - Madras højde: 16 cm
  - Madras: Naturlatex
  - Senge højde uden ben og topmadras: 49 cm
  - Nederste del har et ekstra 3 cm komfortlag, samt 15 cm pocket-fjedre.
  - Hårdhed: Medium, fast eller ekstra fast 
  - 15 års garanti på hele madrassen.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo Passion Kontinentalseng 180x200 cm - Inkl. box, madras og top
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen