Dunlopillo Pebble gavl - Egetræs kant - Passer til alle Dunlopillo senge

4.902,00  DKK
Varenummer
dunlopillopebblegavl
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • En stifuld og minimalistisk gavl med en elegant kant i træ giver sengen visuel appeal.

  Fås i farve  lysbrun, mørkeblå, varmgrå, lysegrå, blå, sand og antracit

  Denne sengegavl er 6 cm bredere end sengene for at fuldende udtrykket og harmonien i kombinationen mellem seng og sengegavl.

  Bredde 140 (146 cm), 160 (166 cm ) og 180 (188 cm)

  Højde 125 cm/ dybde 10 cm

   

  Bredde:

  140 cm - 146 cm
  160 cm - 166 cm
  180 cm  - 186 cm

  Højde: 125 cm
  Dybde; 10 cm

  Fås i farve  lysbrun, mørkeblå, varmgrå, lysegrå, blå, sand og antracit

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo Pebble gavl - Egetræs kant - Passer til alle Dunlopillo senge
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille