Dunlopillo Pure boxmadras

Varenummer: dunlopillopurebox

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 6.148,00 DKK
Normalpris: 10.237,00 DKK

Med en Dunlopillo Pure boxmadras får du optimal komfort. Denne boxmadras har syv komfortzoner og fingertappet 12 cm’s fyrretræsramme i forskellige farver.
Madrassen er lavet af naturlatex, og der er en vendbar madraskerne på 16 cm, som medvirker til, at sengen kan holde længere.

Praktisk information

En boxmadras er hjørnestenen i en mere simpel seng end eksempelvis en kontinentalseng. Madrassen er bygget sammen med selve sengerammen, og derfor er en boxmadras så at sige klar til at blive taget i brug, når man har sat benene på.

Denne boxmadras har en lynlås, som gør, at du kan udskifte latexkernen. 

Med denne boxmadras får du perfekt trykfordeling og øget komfort. Og du kan nemt tage betrækket af i to dele og vaske det ved 60 grader.
Boxmadrassen kommer med runde stålben

Højden uden ben og topmadras er 33 cm.

DUNLOPILLO Box madrasser er håndlavede i Thy, ligesom resten af vores sengevarianter, så du får en boxmadras i dansk håndlavet kvalitet, når du vælger Dunlopillo.

Den vejledende leveringstid er ca. tre-seks uger.

Dunlopillo Pure Boxmadras leveres uden  topmadras. Se udvalget af vores topmadrasserhttps://www.delfinsengecenter.dk/topmadrasser)

Er der andet, du står og mangler? Måske en kontinentalseng? Så tag gerne et kig på vores udvalg. Du skal også være velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

15 års garanti
Kvalitet forpligter. Naturligvis. Derfor kan du være sikker på, at din Dunlopillo seng kan holde i årevis. Dette skyldes, at naturlatex er form- og kantstabilt. Madrassen ændrer sig ganske lidt gennem årene.
Derfor får du altid 15 års garanti på hele madrassen, selv inde på midten af sengen.