Dunlopillo Pure Deluxe elevationsseng

Varenummer: ddeluxe

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 12.375,00 DKK
Normalpris: 20.626,00 DKK

Dunlopillo Pure Elevationsseng

Oplev den naturlige fleksibilitet
Pure Elevation er en enkel og elegant elevationsseng udviklet af allergivenlige og naturlige materialer. Sengen er opbygget af en 20 cm fingertappet, polstret træramme med justerbar træbund med 28 lameller. Betrukket med møbeltekstil. Sengen levers med en elegant, trådløsfjernbetjening og der tilhørende lomme.

Pure  Deluxe madrassen er 21 cm høj madras inddelt i 7 komfortzoner bestående af en 16 cm naturlatax kerne og 5 cm indbygget topmadras i latex.
En lynlås i det øverste komfortlag sikre nem vask.
Madrassen former sig naturligt efter din krop, så du altid sover i en sund og ergonomisk korrekt ligestilling med støtte til lænd og dybde til skulder.
Pure vendbare madras giver dig altid helt soveklima, da den åbne cellestruktur giver luft gennem strømning i madrassen, så man slipper af med fugt og sved, uden det optages i madrassen.

FASTHED: Medium, fast eller ekstra fast

FARVER: Lysgrå, Antracit, Blå og Sand

NYHED: Structure Lysbrun, Structure Mørkblå og Structure Varmgrå

Ekskl. Gavl og tilbehør:
En sengegavl tilføjer elegance og stil:
Fuldend det eksklusive og stilrene look, du får i en Dunlopillo-seng med en matchende sengegavl. Vores sengegavle er designet til at matche og videreføre det design, du finder i vores senge, og derfor er det en oplagt tilføjelse til dit soveværelse. (https://www.delfinsengecenter.dk/dunlopillo/dunlopillotilbehorgavl)

15 års garanti på hele madrassen.

Inkl. 20 cm Runde metal ben

Sengehøjde med ben ben 61 cm