Dunlopillo Pure Elevationsseng

Varenummer: pureelevation

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 10.348,00 DKK
Normalpris: 17.248,00 DKK

Dunlopillo Pure Elevationsseng

Oplev den naturlige fleksibilitet
Pure Elevation er en enkel og elegant elevationsseng udviklet af allergivenlige og naturlige materialer. Sengen er opbygget af en 20 cm fingertappet, polstret træramme med justerbar træbund med 28 lameller. Betrukket med møbeltekstil. Sengen levers med en elegant, trådløsfjernbetjening og der tilhørende lomme.

Pure madras indeholder en 16 cm naturlatex-kerne og har 7 unikke komfortzoner.
Madrassen former sig naturligt efter din krop, så du altid sover i en sund og ergonomisk korrekt ligestilling med støtte til lænd og dybde til skulder.
Pure vendbare madras giver dig altid helt soveklima, da den åbne cellestruktur giver luft gennem strømning i madrassen, så man slipper af med fugt og sved, uden det optages i madrassen.

FASTHED: Medium, fast eller ekstra fast

FARVER: Lysgrå, Antracit, Blå og Sand

NYHED: Structure Lysbrun, Structure Mørkblå og Structure Varmgrå

Ekskl. topmadras
Vælg din egen komfort med vores unikke topmadrasser:
Med alle Dunlopillo senge får du mulighed for at vælge din helt egen komfort. Dunlopillo topmadrasser findes i 5 forskellige varianter. Alle varianter har den originale Dunlopillo naturlatex, og fås med kølende Dunlopillo Cool betræk.( https://www.delfinsengecenter.dk/dunlopillo/dunlopillo-topmadras)

Ekskl. Gavl og tilbehør:
En sengegavl tilføjer elegance og stil:
Fuldend det eksklusive og stilrene look, du får i en Dunlopillo-seng med en matchende sengegavl. Vores sengegavle er designet til at matche og videreføre det design, du finder i vores senge, og derfor er det en oplagt tilføjelse til dit soveværelse. (https://www.delfinsengecenter.dk/dunlopillo/dunlopillotilbehorgavl)

15 års garanti på hele madrassen.

Inkl. 20 cm runde metal ben

Sengehøjde inkl ben 56 cm