Dunlopillo Pure Elevationsseng 160x200 cm - naturlatex åndbart, holdbart og allergivenligt.

160x200
Varenummer: dunlopillopureelevation160

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 4-7 uger

Specialpris fra 27.837,60 DKK
Normalpris: 46.396,00 DKK

* Obligatoriske felter

Pure Elevationssengen har Fingertappet polstret træramme i 20 cm. Betrukket med møbeltekstil i farve, lysegrå, antracit, blå og sand. Bunden er med 28 lameller og med justerbar lameller. Leveres med ende- og sidebremser i møbelstof samt en elegant, trådløs fjernbetjening og tilhørende lomme

Pure madras indeholder en 16 cm naturlatex-kerne og har 7 unikke komfortzoner.
Madrassen former sig naturligt efter din krop, så du altid sover i en sund og ergonomisk korrekt ligestilling med støtte til lænd og dybde til skulder.
Pure vendbare madras giver dig altid helt soveklima, da den åbne cellestruktur giver luft gennem strømning i madrassen, så man slipper af med fugt og sved, uden det optages i madrassen.
15 års garanti på hele madrassen.

Madrassen fåes i 3 forskellig hårdhed, medium, fast eller ekstra fast 


Inkl. Runde metal ben

Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har unikke egenskaber medfører, at top madrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader (ca.7 cm)


Topmadras kan Opgraderes til:
Original Cool: 
Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for- og bagside separat. (ca.7 cm)

Supreme: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader. (ca.10 cm)

Supreme Cool: Samme som Supreme topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for- og bagside separat. (ca.10 cm)

Luxury: Luxury topmadassen har en 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en temperaturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. (ca.10 cm)

Dunlopillo sikrer, at vores naturlatex er afvisende overfor husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier, idet de netop har grobund i proteiner.

EKSKL. gavl


Praktisk information:

Ved valg af Duo-topmadras er specieltudviklet til elevationsseng og giver dig følelsen af at ligge i en seng-samtidig med at du har mulighed individuel elevation.

Lagen som passer til Duoptopmadras købes her fra vores hjemmeside: (https://www.delfinsengecenter.dk/cph-split-u-kuvertlagen-17007)