Dunlopillo Pure Elevationsseng 180x200 cm - Dobbeltseng med Original topmadras

Leveringstid 4-6 uger
Fra pris:
Tilbudspris 27.839,37 DKK Regulær pris 46.399,00 DKK
Varenummer
Dunlopillopureelevation180
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Dunlopillo Pure elevations har Fingertappet polstret træramme i 20 cm.
  Betrukket med møbeltekstil i farve, lysegrå, antracit, blå, sand, lysbrun, varmgrå og Mørkeblå.

  Bunden er med 28 lameller og med justerbar lameller.
  Leveres med ende- og side bremser i møbelstof samt en elegant, trådløs fjernbetjening og tilhørende lomme

  Pure madras indeholder en 16 cm naturlatex-kerne og har 7 unikke komfortzoner.
  Madrassen former sig naturligt efter din krop, så du altid sover i en sund og ergonomisk korrekt ligestilling med støtte til lænd og dybde til skulder.
  Pure vendbare madras giver dig altid helt soveklima, da den åbne cellestruktur giver luft gennem strømning i madrassen, så man slipper af med fugt og sved, uden det optages i madrassen.
  Madrassen fåes i 3 forskellig hårdhed, medium, fast eller ekstra fast 

  Inkl. Runde metal ben
  EKSKL. gavl

  Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har unikke egenskaber medfører, at top madrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader (ca.7 cm)


  Topmadras kan Opgraderes til:
  Original Cool: 
  Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for- og bagside separat. (ca.7 cm)

  Supreme: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader. (ca.10 cm)

  Supreme Cool: Samme som Supreme topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås kan vaske for- og bagside separat. (ca.10 cm)

  Luxury: Luxury topmadassen har en 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en temperaturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. (ca.10 cm)

  Dunlopillo sikrer, at vores naturlatex er afvisende overfor husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier, idet de netop har grobund i proteiner.


  Praktisk information:

  Ved valg af Duo-topmadras er specieltudviklet til elevationsseng og giver dig følelsen af at ligge i en seng-samtidig med at du har mulighed individuel elevation.

  Lagen som passer til Duoptopmadras købes her fra vores hjemmeside: (https://www.delfinsengecenter.dk/cph-split-u-kuvertlagen-17007)

  Bredde: 180 cm
  Længde: 200 cm
  Ramme højde: 20 cm
  Madras højde: 16 cm
  Madras: Naturlatex
  Senge højde uden ben og top 36 cm

  Hårdhed: Medium, fast eller ekstra fast 

  15 års garanti på hele madrassen.
  5 års garanti på Motor

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo Pure Elevationsseng 180x200 cm - Dobbeltseng med Original topmadras
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen