Dunlopillo Pure Kontinentalseng 180 x 200 cm

180x200
Varenummer: dunlopillopurekontinental180

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

Specialpris fra 21.597,00 DKK
Normalpris: 35.995,00 DKK

* Obligatoriske felter

Med denne kontinentalseng fra Dunlopillo får du en elegant seng, som tilpasser dig din krop. Sengen måler 180 x 200cm, og den er designet med en kerne af naturlatex på hele 16 cm. Naturlatex har en særlig evne til at virke afvisende over for husstøvmider, og derfor er denne seng velegnet til dig, der lider af støvallergi.

Den øverste madras er designet med hele 7 komfortzoner. Det vil sige, at madrassen virker trykaflastende og giver din krop den støtte lige der, hvor du har brug for den. Sengen fås i flere forskellige farver, og du vælger selv hårdheden for både den nederste og del øverste del af sengen. Desuden kan du vælge at tilkøbe en topmadras for ekstra komfort og samtidig forlænge sengens levetid betydeligt. 

Du kan også gå på udkig i hele vores kvalitetssikrede sortiment af kontinentalsenge, hvis du har lyst til at sammenligne denne model med en anden i vores store udvalg. 

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål? I så fald er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med både stort og småt. Ring til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller send os en mail på kontakt@delfinsengecenter.dk. Husk desuden, at vi tilbyder gratis fragt direkte til kantstenen, når du handler for mere end 600kr.