Dunlopillo Pure Kontinentalseng 180x210 cm Dansk kvalitet og dansk design

Leveringstid 4-6 uger

Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader 

Box Højde uden ben og top 44 cm

Inkl. Runde metal ben
Ekskl. Gavl

Fra pris:
Tilbudspris 24.485,98 DKK Regulær pris 40.810,00 DKK
Varenummer
dunlopillopurekontinental180x210
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Med denne kontinentalseng fra Dunlopillo får du en elegant seng, som tilpasser dig din krop. Sengen måler 180 x 200cm, og den er designet med en kerne af naturlatex på hele 16 cm. Naturlatex har en særlig evne til at virke afvisende over for husstøvmider, og derfor er denne seng velegnet til dig, der lider af støvallergi.

  Den øverste madras er designet med hele 7 komfortzoner. Det vil sige, at madrassen virker trykaflastende og giver din krop den støtte lige der, hvor du har brug for den. Sengen fås i flere forskellige farver, og du vælger selv hårdheden i vendbar madrassen. Topmadras giver ekstra komfort og samtidig forlænge sengens levetid betydeligt. 

  Du kan også gå på udkig i hele vores kvalitetssikrede sortiment af kontinentalsenge, hvis du har lyst til at sammenligne denne model med en anden i vores store udvalg. 

   


  Topmadras kan Opgraders til: 
  Original Cool: Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.7 cm)

  Supreme: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader. (ca.10 cm)

  Supreme Cool: Samme som Supreme topTopmadras , Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.10 cm)

  Luxury: Luxury topmadassen haren 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en tempraturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. (ca.10 cm)

  Dunlopillo sikrer, at vores naturlatex er afvisende overfor husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier, idet de netop har grobund i proteiner. 


  En dobbeltseng med ekstra længde

  Sengen måler 180 x 210 cm, og den er således 10 cm længere end standardmålene for en dobbeltseng. Den er perfekt til dig, der er højere end 180cm. Tommelfingerreglen siger nemlig, at din seng skal være cirka 30cm længere end dig.

  Du vælger selv både hårdhed og farve på din nye seng fra Dunlopillo. Desuden er det op til dig, om du ønsker at tilkøbe gavl og topmadras. Vi anbefaler på det kraftigste, at du tilvælger en topmadras, da den både forøger sengens komfort og forlænger sengens levetid betragteligt.


  Du er velkommen til at kontakte os

  Hvis du har nogle spørgsmål til denne seng eller andet, er du mere end velkommen til at tage fat i en af vores eksperter. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller sende os em mail på [email protected].

  Bredde: 180 cm

  Længde: 210 cm

  Ramme højde: 27 cm

  Madras højde: 16 cm

  Madras: Naturlatex

  Senge højde uden ben og topmadras: 43 cm

  Hårdhed: Medium, fast eller ekstra fast 

  15 års garanti på hele madrassen.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo Pure Kontinentalseng 180x210 cm Dansk kvalitet og dansk design
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen