Dunlopillo Pure Kontinentalseng 180x210 cm Dansk kvalitet og dansk design

180x210
Varenummer: dunlopillopurekontinental180x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

Specialpris fra 23.669,80 DKK
Normalpris: 40.810,00 DKK

* Obligatoriske felter

Med denne kontinentalseng fra Dunlopillo får du en elegant seng, som tilpasser dig din krop. Sengen måler 180 x 200cm, og den er designet med en kerne af naturlatex på hele 16 cm. Naturlatex har en særlig evne til at virke afvisende over for husstøvmider, og derfor er denne seng velegnet til dig, der lider af støvallergi.

Den øverste madras er designet med hele 7 komfortzoner. Det vil sige, at madrassen virker trykaflastende og giver din krop den støtte lige der, hvor du har brug for den. Sengen fås i flere forskellige farver, og du vælger selv hårdheden i vendbar madrassen. Topmadras giver ekstra komfort og samtidig forlænge sengens levetid betydeligt. 

Du kan også gå på udkig i hele vores kvalitetssikrede sortiment af kontinentalsenge, hvis du har lyst til at sammenligne denne model med en anden i vores store udvalg. 

Box Højde uden ben og top 44 cm


Inkl. Runde metal ben
Ekskl. Gavl

Inkl. Original topmadras: Original topmadras har en 5 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Hollowfibre har en unikke egenskaber medfører, at toopmadrassen holder sin form bedre over tid, luftcirkulationen forøges, og fugtbalancen optimeres. Topmadrassen har to forskellige sider, hvilken giver dig mulighed for at variere komforten efter ønske.. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader (ca.7 cm)


Topmadras kan Opgraders til: 
Original Cool: Samme som Original topmadras, Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.7 cm)

Supreme: Supreme er en topmadras, der passer til din krop. 7 cm kerne af den originale Dunlopillo naturlatex. Kernen er betrukket med et zonelamelquiltet, hvidt betræk med Hollowfibre. Topmadrassen har to forskellige sider for variation af komfort. Betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 60 grader. (ca.10 cm)

Supreme Cool: Samme som Supreme topTopmadras , Cool har en temperaturregulerende funktion, der aktiveres, når temperaturen stiger, og holder dig og din seng tør og behagelig hele natten igennem. Vaskes ved 40 grader i en almindelig vaskemaskine. Let at vaske og vedligeholde med delbar lynlås- kan vaske for- og bagside separat. (ca.10 cm)

Luxury: Luxury topmadassen haren 5 cm støttende kerne af den original Dunlopillo naturlatex. Den har et ekstra blødt, trenset betræk med kantafslutning i møbelstof, der matcher din nye Dunlopillo seng. Topmadrassen har et unikt Cool betræk med Hollowfibre for en tempraturregulerende funktion. Vælg mellem madrassens to sider for at variere din komfort. (ca.10 cm)

Dunlopillo sikrer, at vores naturlatex er afvisende overfor husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier, idet de netop har grobund i proteiner. 


En dobbeltseng med ekstra længde

Sengen måler 180 x 210 cm, og den er således 10 cm længere end standardmålene for en dobbeltseng. Den er perfekt til dig, der er højere end 180cm. Tommelfingerreglen siger nemlig, at din seng skal være cirka 30cm længere end dig.

Du vælger selv både hårdhed og farve på din nye seng fra Dunlopillo. Desuden er det op til dig, om du ønsker at tilkøbe gavl og topmadras. Vi anbefaler på det kraftigste, at du tilvælger en topmadras, da den både forøger sengens komfort og forlænger sengens levetid betragteligt.


Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har nogle spørgsmål til denne seng eller andet, er du mere end velkommen til at tage fat i en af vores eksperter. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller sende os em mail på kontakt@delfinsengecenter.dk.