Dunlopillo Pure Kontinentalseng 180 x 210 cm

180x210
Varenummer: dunlopillopurekontinental180x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

Specialpris fra 23.667,00 DKK
Normalpris: 39.445,00 DKK

* Obligatoriske felter

Denne luksuriøse kontinentalseng er til dig, der ikke går på kompromis med din nattesøvn. Når du vælger en af vores kontinentalsenge  får du en sammenhængende dobbeltseng uden en generende revne i midten af sengen. Denne model fra Dunlopillo er designet med to stabiliserende boxmadrasser nederst og en komfortabel skummadras over. Skummadrassen er designet med hele 7 komfortzoner, som sikrer individuel trykaflastning og en skøn tilpasning til din krop. Madrassen har en 16 cm. tyk kerne af naturlatex, som virker afvisende over for husstøvmider.

En dobbeltseng med ekstra længde

Sengen måler 180 x 210 cm, og den er således 10 cm længere end standardmålene for en dobbeltseng. Den er perfekt til dig, der er højere end 180cm. Tommelfingerreglen siger nemlig, at din seng skal være cirka 30cm længere end dig.

Du vælger selv både hårdhed og farve på din nye seng fra Dunlopillo. Desuden er det op til dig, om du ønsker at tilkøbe gavl og topmadras. Vi anbefaler på det kraftigste, at du tilvælger en topmadras, da den både forøger sengens komfort og forlænger sengens levetid betragteligt.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har nogle spørgsmål til denne seng eller andet, er du mere end velkommen til at tage fat i en af vores eksperter. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller sende os em mail på kontakt@delfinsengecenter.dk.