Dunlopillo Supreme latex topmadras - Cool med kølende effekt

Varenummer: dsupremecooltop

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 3.383,00 DKK
Normalpris: 6.766,00 DKK

Dunlopillo Supreme Cool topmadras 

Denne unikke topmadras fra Dunlopillo er til dig, der ofte får det alt for varmt om natten. Hvis du har tendens til at vende og dreje dig og kaste dynen af dig i søvne, så er topmadrassen her lige præcis det, du mangler.

Holder din seng behagelig og kølig

Supreme Cool-topmadrassen har en kerne af Dunlopillos originale støttende og faste naturlatex på hele 7cm i tykkelse. Den komfortable latexkerne holdes godt på plads af det zone-lamelquiltede betræk med Hollow-fibre, som sikrer topmadrassens gode luftcirkulation og optimerer madrassens fugtbalance.

Den temperaturregulerende funktion i madrassen aktiveres, når temperaturen stiger. Det vil sige, at topmadrassens kølende funktion kun træder ind, når du har det varmt, så du ikke skal være nervøs for at fryse i årets koldeste måneder, bare fordi du har valgt en kølende topmadras.

Praktisk information

Topmadrassen her fås i varierende størrelser til både enkelt- og dobbeltsenge i længderne 200 og 210 cm. Den passer til de fleste kontinentalsenge og er designet med et aftageligt betræk, der kan vaskes ved 40 grader. Den vejledende leveringstid på denne topmadras-model er 3-4 uger.

Hvis du har nogle spørgsmål til topmadrassen fra Dunlopillo, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer spørgsmål om alle vores produkter, brands eller andre søvnrelaterede emner over både telefon og mail. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden her og inde ved vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2-4 hverdage.