Dunlopillo Supreme Cool Duo Topmadras

Varenummer: dsupremecoolduotop

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 8.709,60 DKK
Normalpris: 14.516,00 DKK

Denne Dunlopillo-topmadras passer godt til de fleste, da madrassen har to forskellige sider, man kan vende efter behov. Det betyder, at du kan variere komforten efter ønske, så den passer bedst til dig.

Med sin naturlatex-kerne har topmadrassen en temperaturregulerende funktion, der aktiveres når temperaturen stiger. Det gør, at topmadrassen regulerer sig efter din kropstemperatur, så du kan sove behageligt om natten og holde din seng tør.

Leveringstiden på topmadrassen er 4-6 uger.

Praktisk information om Dunlopillo Supreme Cool Duo Topmadras

Supreme Cool Duo Topmadrassen har en kerne af 7 cm naturlatex og kommer med et betræk af Hollowfibre, der bedre holder formen over tid. Hollowfibrene bevirker desuden til bedre luftcirkulation og fugtbalance i løbet af natten.

Betrækket er med lynlås og kan let tages af og vaskes i vaskemaskine ved 40 grader. Derudover kan du vaske for- og bagsiden af betrækket separat. Totalhøjden på madrassen er 10 cm.

Var vores Supreme Cool Dup Topmadras fra Dunlopillo ikke, du ledte efter? Hos Delfin Sengecenter har vi heldigvis et bredt udvalg af topmadrasser, så du kan finde den, der passer bedst til dig.

Har du spørgsmål til vores sortiment, er du altid velkommen til at ringe på tlf. +45 56 14 55 33 eller sende os en mail til kontakt@delfinsengecenter.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.