Dunlopillo Supreme topmadras - 7 cm kerne af naturlatex

Varenummer: dsupremetop

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 3.504,00 DKK
Normalpris: 5.840,00 DKK

Dunlopillo Supreme topmadras

Få det maksimale ud af din kontinentalseng med denne lækre topmadras fra Dunlopillo. Topmadrassen er en del af Dunlopillos luksuriøse Supreme-kollektion, og den har en tyk kerne på hele 7cm af Dunlopillos originale naturlatex. Latex er et åndbart, fugt- og varmeafvisende materiale, som fra naturens side har gode kølende egenskaber. Det gør det til et skønt materiale at sove på, da det holder dig køligt og sikrer en god temperatur i sengen.

Latex-kernen er betrukket med et zone-lamelquiltet betræk med Hollowfibre, som holder godt på topmadrassens form og bevarer madrassens gode komfort år efter år. Madrassens totale højde er cirka 10cm.

Praktisk information

Denne topmadras-model fås i både enkelt- og dobbeltsengsstørrelser og i længderne 200 og 210cm. Madrassens betræk består af to dele, som kan maskinvaskes ved 60 grader. Leveringstiden på denne topmadras er vejledende 3-7 uger.

Hvis du har nogle spørgsmål til dette eller andre af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar i vores kundeservice til henvendelser på både mail og over telefonen. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden her. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, hvor vi besvarer alle henvendelser inden for 3-7 hverdage.