Dunlopillo The Pillow

Varenummer: dunlopillothepillow

På lager

999,00 DKK

Dunlopillo The pillow er en special udviklet pude, hvor du kan vælge 5 forskellige højder. Hvis du vælger en Dunlopillo pude, tager du et godt valg – ikke kun for din fremtidige nattesøvn, men også for dit helbred og for en mere bæredygtig verden.

Størrelse: 60×40

Hvilken størrelse passer til dig?

Vælger du en XS denne lave pude et godt alternativ til at give nakken en lille støtte. Den er også god til dig, der sover på maven og er særligt god til børn. (Højde 10 cm)

Vælger du en S er en lav pude, som giver en let og behagelig støtte, især til de lidt
spinkle skuldre. Et godt valg, hvis du ikke ønsker for meget fylde i din pude, men stadig har brug for en god støtte. (Højde 13 cm)

Vælger du en M er en fyldig pude, der rammer bredt på sin standard højde. Den er behagelig for de fleste, som gerne vil sove med en god, fyldig pude der aflaster skuldre og nakke. (Højde 14 cm)

Vælger du en L stabler du puder under nakken for at ligge højt? Så er Large størrelsen måske noget for dig. Den har en fyldig højde, der støtter godt op om, især, brede skuldre. (Højde 15 cm)

Vælger du en XL Til dig der ønsker maximal højde. Også god som ekstra støtte bag ryggen når du sidder, mellem benene om natten eller som ekstra støtte til den gravide krop og ved amning. (Højde 16 cm)

Fleksibilitet
Intet materiale til puden er så fleksibelt som Dunlopillo’s naturlatex.
Du får den mest støttende og aflastende søvn, uanset kropstype.

Allergivenlig
Du sover bedre i et rent miljø. Derfor er alle vores puder skabt i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige.

Åndbar
Vores puder er skabt af åndbare naturmaterialer. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt, samt en roligere nattesøvn.

Naturligt materiale
Vi benytter os af de bedste materialer, som naturen selv producerer. Få en forbedret søvnkvalitet med naturlatex.

Vaskbar
Alle Dunlopillo puder er vaskbare ved 60O. Nemt og enkelt.

Svanemørket
Målet med svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning, bidrage til en rigere, renere natur og en bedre kemi i hverdagen.