Dunlopillo The Pillow - Fås i 5 størrelser

Leveringstid 2-5 dage
Kun %1 tilbage
Fra 999,00  DKK
Varenummer
dunlopillothepillow
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Dunlopillo The pillow er en special udviklet pude, hvor du kan vælge 5 forskellige højder. Hvis du vælger en Dunlopillo pude, tager du et godt valg – ikke kun for din fremtidige nattesøvn, men også for dit helbred og for en mere bæredygtig verden.

  Størrelse: 60×40

  Hvilken størrelse passer til dig?

  Vælger du en XS denne lave pude et godt alternativ til at give nakken en lille støtte. Den er også god til dig, der sover på maven og er særligt god til børn. (Højde 10 cm)

  Vælger du en S er en lav pude, som giver en let og behagelig støtte, især til de lidt
  spinkle skuldre. Et godt valg, hvis du ikke ønsker for meget fylde i din pude, men stadig har brug for en god støtte. (Højde 13 cm)

  Vælger du en M er en fyldig pude, der rammer bredt på sin standard højde. Den er behagelig for de fleste, som gerne vil sove med en god, fyldig pude der aflaster skuldre og nakke. (Højde 14 cm)

  Vælger du en L stabler du puder under nakken for at ligge højt? Så er Large størrelsen måske noget for dig. Den har en fyldig højde, der støtter godt op om, især, brede skuldre. (Højde 15 cm)

  Vælger du en XL Til dig der ønsker maximal højde. Også god som ekstra støtte bag ryggen når du sidder, mellem benene om natten eller som ekstra støtte til den gravide krop og ved amning. (Højde 16 cm)

  Fleksibilitet
  Intet materiale til puden er så fleksibelt som Dunlopillo’s naturlatex.
  Du får den mest støttende og aflastende søvn, uanset kropstype.

  Allergivenlig
  Du sover bedre i et rent miljø. Derfor er alle vores puder skabt i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige.

  Åndbar
  Vores puder er skabt af åndbare naturmaterialer. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt, samt en roligere nattesøvn.

  Naturligt materiale
  Vi benytter os af de bedste materialer, som naturen selv producerer. Få en forbedret søvnkvalitet med naturlatex.

  Vaskbar
  Alle Dunlopillo puder er vaskbare ved 60O. Nemt og enkelt.

  Svanemørket
  Målet med svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning, bidrage til en rigere, renere natur og en bedre kemi i hverdagen.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo The Pillow - Fås i 5 størrelser
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen