Dunlopillo The Pillow - Fås i 5 størrelser

Kun %1 tilbage
Fra 999,00  DKK
Varenummer
dunlopillothepillow
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Dunlopillo The pillow er en special udviklet pude, hvor du kan vælge 5 forskellige højder. Hvis du vælger en Dunlopillo pude, tager du et godt valg – ikke kun for din fremtidige nattesøvn, men også for dit helbred og for en mere bæredygtig verden.

  Størrelse: 60×40

  Hvilken størrelse passer til dig?

  Vælger du en XS denne lave pude et godt alternativ til at give nakken en lille støtte. Den er også god til dig, der sover på maven og er særligt god til børn. (Højde 10 cm)

  Vælger du en S er en lav pude, som giver en let og behagelig støtte, især til de lidt
  spinkle skuldre. Et godt valg, hvis du ikke ønsker for meget fylde i din pude, men stadig har brug for en god støtte. (Højde 13 cm)

  Vælger du en M er en fyldig pude, der rammer bredt på sin standard højde. Den er behagelig for de fleste, som gerne vil sove med en god, fyldig pude der aflaster skuldre og nakke. (Højde 14 cm)

  Vælger du en L stabler du puder under nakken for at ligge højt? Så er Large størrelsen måske noget for dig. Den har en fyldig højde, der støtter godt op om, især, brede skuldre. (Højde 15 cm)

  Vælger du en XL Til dig der ønsker maximal højde. Også god som ekstra støtte bag ryggen når du sidder, mellem benene om natten eller som ekstra støtte til den gravide krop og ved amning. (Højde 16 cm)

  Fleksibilitet
  Intet materiale til puden er så fleksibelt som Dunlopillo’s naturlatex.
  Du får den mest støttende og aflastende søvn, uanset kropstype.

  Allergivenlig
  Du sover bedre i et rent miljø. Derfor er alle vores puder skabt i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige.

  Åndbar
  Vores puder er skabt af åndbare naturmaterialer. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt, samt en roligere nattesøvn.

  Naturligt materiale
  Vi benytter os af de bedste materialer, som naturen selv producerer. Få en forbedret søvnkvalitet med naturlatex.

  Vaskbar
  Alle Dunlopillo puder er vaskbare ved 60O. Nemt og enkelt.

  Svanemørket
  Målet med svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning, bidrage til en rigere, renere natur og en bedre kemi i hverdagen.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Dunlopillo The Pillow - Fås i 5 størrelser
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille