Dunlopillo Latex Topmadras - Ekstra Komfort og Støtte til Din Seng

En topmadras er en uundværlig instans i enhver seng, hvis man ønsker at sove helt optimalt og samtidig beskytte sin madras og forlænge dens levetid. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi et godt sortiment af produkter fra anerkendte Dunlopillo, der alle er med til at øge din sovekomfort. Dunlopillos topmadrasser er ingen undtagelse, så und dig selv at investere i en af disse, hvis du ikke har gjort det endnu.

Tag et kig i vores udvalg nedenfor og se, hvilken topmadras der vil passe bedst til dit behov. Er du mest til Dunlopillos originale topmadras, en topmadras med en temperaturregulerende funktion eller måske en helt tredje? Uanset hvad finder du helt sikkert den rette for dig her på siden.

9 varer

Faldende orden
pr. side

Find de kvalitetsrige topmadrasser i naturlatex fra Dunlopillo her 

Dunlopillos topmadrasser er fremstillet i naturlatex i den allerhøjeste kvalitet, så du kan sove som en drøm hver nat. Kernen i topmadrassen kan tilmed håndvaskes, og madrassens betræk kan vaskes på 60 grader, hvilket tilsammen højner hygiejnen og giver dig øget komfort. Dunlopillos topmadrasser er også meget allergivenlige, da husstøvmider, bakterier, skimmel og svamp ikke trives i latex. 

Topmadrasserne fra Dunlopillo fås enten til en enkeltseng eller en dobbeltseng. Derudover har Dunlopillo udviklet forskellige topmadrasser til forskellige behov. Alle topmadrasserne består af Hollowfibre, der gør, at madrasserne holder deres form bedre over tid, ligesom luftcirkulationen i dem forøges, og fugtbalancen optimeres. Du kan også få topmadrasser fra Dunlopillo med en temperaturregulerende funktion – det er bare op til dig at vælge, hvilken topmadras der skal få dig til at sove godt.

Hvis der ikke er det ideelle mål på topmadrassen for dig her hos os, har du mulighed for at få fremstillet en i specialmål. Til dette følger dog en merpris på 500 kr., som tillægges det nærmeste største standardmål på madrasserne. Ved specialmål er der desuden op til 1-2 uger længere leveringstid. Vær opmærksom på, at disse topmadrasser i specialmål ikke sælges her på siden, men derimod skal du besøge os i vores fysiske butik for at høre nærmere.

En god nats søvn starter hos Delfin Sengecenter 

Med en topmadras er du et skridt videre mod en dejlig nats søvn, men denne kan naturligvis ikke stå alene i soveværelset. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi derfor alt det øvrige, du har brug for fra Dunlopillo. Her kan du finde alt fra boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge, baby- og juniormadrasser og naturligvis alt det nødvendige tilbehør som sengegavle, ben til sengen i forskellige materialer, puder m.m. Tag et kig på de mange produkter og se, om der er noget, du skal have med hjem.

Vi kan træffes på tlf. +45 56 14 55 33 eller via vores mail [email protected], hvis der er noget, du er i tvivl om eller ønsker råd omkring. Husk at du også kan gøre brug af vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, kan du være sikker på at blive mødt af kompetente medarbejdere, som gerne vil hjælpe dig i mål.