Passion boxmadras

Passion boxmadras fra Dunlopillo

Her på siden kan du finde et formidabelt udvalg af dansk designet og dansk produceret boxmadrasser fra Dunlopillo. Med en simpel konstruktion fremstår sengene stilrene i deres udtryk. En Dunlopillo boxmadras kan passe ind i ethvert soveværelse. Vi forhandler et bredt udvalg af Dunlopillo boxmadrasser med fleksible løsninger, så du kan tilpasse din seng efter dine ønskede behov. For Delfin Sengecenter er det vigtigste, at vi skaber komfortable og langtidsholdbare løsninger for vores kunder. 

Vores Dunlopillo boxmadrasser er håndlavet af danske håndværkere i Danmark. Vi garanterer en kvalitetsoplevelse fra øverste hylde, når du vælger danske Dunlopillo. 

Hos Delfin Sengecenter er vi stolte over at samarbejde med Dunlopillo. Du kan se vores samlede udvalg af Dunlopillo i menuen til venstre - allergivenlige topmadrasser, puder og kontinentalsenge. Hvis du vil afprøve en Dunlopillo boxmadras, så er du naturligvis altid velkommen i en vores fysiske butikker.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Dansk design og håndværk

I næsten 100 år har Dunlopillo lavet senge i Thy. Deres erfaring med at producere senge er selvsagt stor, og de bruger erfaringen konstruktivt i deres forbedring og udvikling af deres produkter. Dunlopillo arbejder i naturlatex, der giver en del fordele for dig. Naturlatex er åndbart, holdbart og så nedbryder det støvmider, der kan være til gene for støvallergikeren. Din madras fra Dunlopillo er altså, i nogen grad, med til at nedbryde bakterier, hvilket giver dig bedre hygiejniske forhold, når du sover.  

Langtidsholdbare & komfortable løsninger

Delfin Sengecenter og Dunlopillo passer godt sammen, vi har nemlig et fælles billede af, hvad der er vigtigst. Vi anerkender, at æstetik er en vigtig faktor, når man skal vælge en seng. MEN det absolut vigtigste er den gode komfort for dig i din seng, så du kan give din krop de bedste muligheder for at slappe ordentligt af, når du sover. Hvis din nat fungerer, så gør din dag det også.