Passion kontinental seng

Passion kontinentalseng fra Dunlopillo

Oplev Pure-serien fra danske Dunlopillo her på siden - danskproduceret kontinentalsenge i topkvalitet. Med sine syv indlagte komfortzoner, 16 cm naturlatex-kerne og 5 cm ekstra komfortlag opnår du en utrolig komfort og støtte, hvis du vælger en seng fra Pure-serien. 

Dunlopillo har i snart 100 år produceret håndlavede senge i Thy i Nordjylland. Gennem årene har de forfinet deres løsninger, og de er endt med en serie af produkter i verdensklasse - Pure-serien er absolut ingen undtagelse. Der er tænkt over hver en detalje i deres Pure kontinentalsenge, og det kommer dig til gode, hvis du er på jagt efter de helt rette betingelser for en uforstyrret og behagelig nat. 

Til venstre kan du gå på opdagelse i menuen, hvor du finder vores samlede udvalg af Dunlopillo artikler. Dunlopillo producerer alle deres senge og tilbehør i naturmaterialer, det giver en fordel for støv-allergikere - se nærmere på deres puder og boxmadrasser.

4 varer

Faldende orden
pr. side

Naturlige materialer

Pure-serien fra Dunlopillo er produceret i naturlige materialer, der er gode for dig og for klimaet. Madrassen er produceret af saft fra gummitræer, der kommer fra FSC-certificerede plantager. Det sikrer dig, at du køber en bæredygtig løsning, når du køber en seng eller madras fra Dunlopillo. Derudover er et valg af naturmaterialer også en god løsning, hvis du til tider har problemer med støv-gener. Naturmaterialer binder ikke støvpartikler i særlig høj grad, og du har derfor bedre forudsætninger for en god og uforstyrret nat, hvis du vælger en seng fra Dunlopillo. 

Kontinentalseng - en komplet løsning

De seneste år er kontinentalsenge blevet meget populære blandt vores kunder, og vi forstår dem godt. Med en kontinentalseng får du en seng, der har god komfort, samtidig med, at den klæder ethvert soveværelse. Pure-serien fra Dunlopillo har rene, elegante linjer med et moderne nordisk udtryk. Du er altid meget velkommen til at komme forbi vores fysiske butikker, hvis du vil se nærmere på vores store udvalg af kvalitetssenge. Du kan naturligvis også kontakte os over mail eller telefon hvis du foretrækker dette.