Dunlopillo puder

Dunlopillo puder

En god hovedpude, der passer til dig, er et centralt element for en god nats søvn. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi Dunlopillo hovedpuder - de er fantastiske. Dunlopillo er en dansk virksomhed med base i Thy. Dunlupillo har mere end 90 års erfaring med at producere senge og puder - de ved, hvad de laver!

Dunlopillo benytter sig af naturlatex fra gummitræer, der giver gode dig de optimale forhold, hvis du har allergigener. Det er meget naturligt at svede, når man sover. Her giver naturlatex i hovedpuden også en fordel, da naturlatex er meget åndbart. Din hovedpude er altså ventileret natten igennem, og den kan hjælpe dig med at køle af, hvis du har det varmt. Dunlopillo producerer også kontinentalsenge og madrasser i naturlatex.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af Dunlopillo i menuen til venstre. Du er også altid meget velkommen til at komme forbi vores fysiske butikker, hvor du kan mærke dansk produceret topkvalitet af på egen krop.   

6 vare(r)
34%
Tilbud
Specialpris fra 398,00 DKK
Normalpris: 599,00 DKK
25%
Tilbud
Specialpris fra 599,00 DKK
Normalpris: 799,00 DKK
25%
Tilbud
Specialpris fra 599,00 DKK
Normalpris: 799,00 DKK
25%
Tilbud
Pris fra:
Specialpris fra 599,00 DKK
Normalpris: 799,00 DKK
25%
Tilbud
Specialpris fra 599,00 DKK
Normalpris: 799,00 DKK
999,00 DKK
6 vare(r)

Dansk design og håndværk

Dunlopillo er udviklet i skyggen af klitten, der skærmer Jylland fra Vesterhavet. Dunlupillo puder er et godt valg, hvis du kigger efter en pude, der kan holde i mange år frem. Form og hygiejne er de to hyppigste årsager til, at man skifter sin hovedpude. Dunlopillo har udviklet deres hovepuder i et materiale, der giver puden en længere holdbarhed, inden den mister formen. Derudover er hygiejne heller ikke et problem, da alle puder fra Dunlupillo er produceret i et materiale, der kan vaskes på 60 grader. Derudover er naturlatex anti-bakterielt, så puden er i nogen grad selvrensende.

Langtidsholdbare & komfortable løsninger

Det er meget individuelt, hvilke ønsker man har for en hovedpude. Hos Delfin Sengecenter går vi op i, at du får en hovedpude, der er langtidsholdbar og komfortabel. Du er altid velkommen til at komme forbi vores fysiske butikker, hvis du har lyst til at prøve din nye pude, inden du bestemmer dig for et køb. Du kan også altid kontakte os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.