Dunlopillo Pure Boxmadras - Komfortabelt og Eksklusivt Soveudstyr - Black month spar 45%

Hos Delfin Sengecenter forhandler vi de kvalitetsrige boxmadrasser fra Dunlopillos Pure-serie, som fås i et enkelt design, der vil passe ind i de fleste soveværelser. Boxmadrassen indeholder latex, og det er naturligvis lavet af noget af det bedste på markedet. Om du har brug for en stor eller lille madras er ikke noget problem – de mindste vi forhandler er 80 x 200, mens de største er 180 x 210.

Når du investerer i en Pure-boxmadras fra Dunlopillo følger der en række goder. Du får nemlig 15 års fabriksgaranti, og madrassen kan blive leveret hurtigt til din dør. Hvor hurtigt den kan blive leveret afhænger dog af størrelsen, hvor en boxmadras på 90 x 200 kan blive leveret på 2 uger, vil større madrasser typisk tage 4 uger. Gå på opdagelse i vores udvalg af Pure-boxmadrasser nedenfor.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Boxmadrasser fra Dunlopillo med naturlatex

Dunlopillos boxmadrasser forhandler vi i 3 hårdheder og 4 farver. Dette giver dig mulighed for at forme din helt ideelle seng, som du ønsker den. Kernen i sengen kan udskiftes efter behov, så hvis du først køber en seng med én hårdhed og efterfølgende ønsker enten en hårdere eller blødere boxmadras, har du mulighed for at få det. Kernen kan tages ud ved hjælp af en integreret lynlås, der er i madrassen. Derudover kan du inden for 60 dage efter dit køb af sengen bytte hårdheden i madrassen, hvis du kan mærke, at hårdheden ikke er den rette for dig.

Boxmadrasserne består nederst af 5 cm naturlatex, som kommer med et væld af fordele. En af disse fordele er, at husstøvmider, skimmel, svamp og bakterier ikke trives i latex. Dermed kan du sove trygt uden at bekymre dig om dette – og samtidig få en uovertruffen søvn. Madrasserne er ovenikøbet vendbare, og derfor er madrassernes levetid længere, end hvis de ikke var vendbare. Endnu en fordel er, at denne latex sikrer en optimal trykfordeling samt øget liggekomfort.

Under hver enkelt produkt skal du foretage en række valg, så du kan forme din unikke boxmadras. Her skal du bl.a. vælge din ønskede størrelse, farve, hårdhed, topmadras, højde på benene m.m. Med andre ord vil din boxmadras helt sikkert leve op til dine forventninger, hvad angår både design og sovekomfort – det er nemlig op til dig at forme den.

Vi er din forhandler af Dunlopillo 

Hvis du vil kigge nærmere på, hvad vi hos Delfin Sengecenter ellers tilbyder af senge og madrasser fra Dunlopillos Pure-serie, skal du endelig gøre det. Hos os kan du også få elevationssenge og kontinentalsenge, så alle kan få lige den seng, de ønsker. Forskellige søvnbehov og -mønstre kræver forskellige senge, og dette imødekommer Dunlopillo med deres kvalitetsrige senge. Du kan også gå på opdagelse i deres topmadrasser, madrasser i naturlatex og meget mere her hos os.

Giv os et kald på tlf. +45 56 14 55 33 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores boxmadrasser fra Dunlopillo. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Vi hjælper dig hellere end gerne videre.