Easy Sleep skuffeseng gavl Nr7 - 200x200 cm - (200x210/220 cm) - Massiv Egetræ

Leveringstid 3-5 uger
Fra pris:
34.999,00  DKK
Varenummer
easynr7skuffe200egetræ
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Traditionelt håndværk kombineres med et visionært design og moderne produktionsteknologi.

  Vores sengeramme fremstillet af massivt egetræ vil have en høj kvalitet og en lang levetid. Træets naturlige styrke og holdbarhed gør det modstandsdygtigt over for skader og slitage, og det vil normalt bevare sin form og struktur i mange år.

  Kernebøg er en træsort. Det er en hårdttræsart, der har mange kvaliteter, herunder en smuk, tæt korn og en høj modstandsdygtighed over for slid og stød.

  Sengegavl i Kenia ægtelæder. Fås i 3 farver

  • Du kan vælge mellem:
   • 4 bredder … 140, 160, 180 og 200 cm 
   • 3 længder … 200, 210 og 220 cm
  • Med 9 forskellige skuffe moduler, Alle skufferne har en push-funktion, så skufferne helt nemt skydes ud, når du trykker på den. Moduler fås i mange forskellige variationer. Har du muligheden for at sammensætte efter dit eget behov
  • Eg olie, Eg Bianco og Kernebøg (fås også fyrretræ)
  • Komfort højde 39 cm - Kan tilkøbes komfort højde 45 cm

  Sengerammen er uden bund, madras og sengebord

  Kommer usamlet

  Sengesystemer gennem 50 år, tilbyder Tjørnbo kun den bedste kvalitet

  Højde på Hovedgavl 46 cm

  Udvendige bredde + 9 cm
  Udvendige længe inkl. gavl + 18 cm

  BUND:

  Sengerammen leveres uden bund 
  Du har mulighed for at vælge sengebunde efter dit egen behov.

  Ved valg af rullelamelbund (model 500) skal du huske og at tilkøbe lister til sengesider. (https://www.delfinsengecenter.dk/rulle-lamelbund)

  Ved valg af rammebund (model 510) kan du være sikker på din bund og madrasser ligger stabil. (https://www.delfinsengecenter.dk/kaagaard-planbund)

  Ved valg af elevationsbund (model 520) kan du være sikker på din bund er stabil og samtidige med at du har mulighed for at elevere hoved og fodende op ( https://www.delfinsengecenter.dk/kaagaard-520-elbund)

  Du skal ikke begrænse din behov med Tjørnbo sengeramme, kan kombineres med alle typer af madrasser fra, skum- og latexmadrasser til box- og springmadrasser.

  Sengerammen leveres med metal beslag/metal vinkler og derfor i model 510 og 520 har du ikke brug for at tilkøbe sengelister.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Easy Sleep skuffeseng gavl Nr7 - 200x200 cm - (200x210/220 cm) - Massiv Egetræ
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen