Elevationssenge - Tilpasbar Komfort og Funktionel Søvnoplevelse

Spar op til 50% På Elevationssenge 

Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af elevationssenge i en lang række størrelser, hvor du blandt andet kan finde forskellige enkeltmandsstørrelser, dobbeltstørrelser eller gode mellemstørrelser. Vi sælger elevationssenge fra Dunlopillo, Jensen, TEMPUR m.fl., der alle er anerkendte mærker inden for sengebranchen. Med en elevationsseng kan du indstille sengen i den helt rette positur, hvad end du skal se tv, læse en bog, sove eller noget helt fjerde.

Se nærmere på vores udvalg af elevationssenge her på siden, og find den model, der passer til dig både kvalitets- og størrelsesmæssigt.

Så det er blot med at finde den helt rette størrelse for dig. Leder du blot efter en elevationsbund til en eksisterende sengeramme, så kan du ligeledes finde dette. Uanset hvad du er på udkig efter, så har vi løbende gode tilbud på alle vores produkter, og vi garanterer dig for, at du hos os altid vil kunne få de laveste priser. Dette gælder uanset, om du søger en prisbillig seng eller en dyrere kvalitetsmodel.

Varer 1-120 af 175

Faldende orden
Side
pr. side

Hvad er en elevationsseng?

En elevationsseng minder meget om en kontinentalseng i udseende, men de adskiller sig fra hinanden ved, at elevationssengen har indbygget mekanik, som kan få hoved- og fodenden til at hæve og sænke sig. I denne type senge er den almindelige sengebund erstattet med en motoriseret. En typisk elevationsseng har 2 motorer, men den kan have helt op til 5, hvis den skal være mere avanceret.

Det er blevet et yderst populært sengevalg i dag, som står øverst på manges ønskesedler, når den gamle seng skal skiftes ud. Motorerne gør, at sengen er ideel til sig, som har behov for ekstra lænde- og nakkestøtte under søvn.

Elevationssenge – mere end blot en almindelig seng

Elevationssengen rummer mange forskellige funktioner, der gør den til mere end blot en almindelig seng som eksempelvis kontinentalsengen eller boxmadrassen, som mange i disse dage er ejere af. Hvis man køber sengene i en god kvalitet, er begge disse senge da også rigtig skønne, men for flere end man lige går og tror, kan en elevationsseng være særligt fordelagtig.

En elevationsseng kan blandt andet være god, hvis du fx døjer med dårlig ryg eller uro i benene, da du herved har mulighed for at justere din soveposition, så den passer til netop dine specifikke behov. Samtidig er den god, hvis du er forkølet, da det kan modvirke snorken og en tilstoppet næse, hvis du hæver den øverste del af sengen en smule.

Det kan dog også være, at du slet ikke oplever nogle gener i kroppen, men blot ønsker at kunne hæve rygstøtten, når du fx skal ligge i sengen og læse en god bog eller se en film? Uanset hvad er elevationssengen et godt og alsidigt valg, som mange mennesker ikke vil fortryde at investere i.

Elevationssenge fra Jensen, Dunlopillo eller TEMPUR giver dig mange valgmuligheder

Hos Delfin Sengecenter har du mange muligheder for at vælge den elevationsseng, der passer bedst til dig. Vi tilbyder et stort udvalg af senge fra de kendte og førende mærker, som Jensen, Dunlopillo og TEMPUR, som fokuserer på kvalitet og komfort.

En elevationsseng skal passe til dig og dine behov, og derfor har du hos Delfin Sengecenter rig mulighed for at skræddersy sengen. Når du har valgt dit foretrukne sengemærke og model, har du stadig en lang række valgmuligheder for at tilpasse sengen ift. størrelse, valg af madras, hårdhed, topmadras, stoffarve, sengeben og sengegavl. 

Det kan virke overvældende med de mange muligheder, men det er for at sikre dig den bedste seng, der er tilpasset dig, som du kan bruge i mange år fremover. Hos os finder du senge, der ofte er på tilbud, så muligheden for at spare en mønt eller to er gode.

Hvilken størrelse elevationsseng skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse elevationssengen skal have, så kan det være en god idé at tage udgangspunkt i størrelserne for en almindelig boksmadras. I dag findes elevationssenge i nærmest alle tænkelige størrelser, så der burde være rig mulighed for at finde den, der passer bedst til dig, uanset om du fx har behov for ekstra længde eller ej.

Du skal dog være opmærksom på, om du vælger en dobbeltelevationsseng eller to enkeltelevationssenge. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men er I to i soveværelset kan det nogle gange være en fordel at vælge to enkeltsenge med elevation, hvis I har behov for forskellige liggestillinger.

Det vigtigste er dog, at du vælger den seng, du, og måske din partner, finder mest behagelig og opnår den største komfort i. Et godt råd er derfor at prøve forskellige senge af i virkeligheden, så du virkelig kan mærke efter, om sengen er noget for dig.

Hos Delfin Sengecenter får du kvalitet til gode priser

Hos os går vi ind for kvalitet til overkommelige priser, og derfor har vi naturligvis prismatch! Af den grund skal du selvfølgelig købe din nye seng her hos os, men er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 56 14 55 33 eller på mail [email protected], hvor vores medarbejdere altid sidder klar med gode råd og fagkyndig vejledning.

Det kan dog være meget rart at få en seng, som du har prøvet at ligge i, inden du køber den, og derfor er du også meget velkommen til at komme og se samt prøve vores forskellige senge i en af vores butikker. Her står vores kompetente medarbejdere ligeledes altid til rådighed med professionel vejledning.