Hvad med "Optimér Din Søvn: Elevationsseng 90x210 cm – Luksus og Stil Tilpasset Dig

Oplever du, at fødderne stikker ud over kanten af sengen, når du ligger i din seng? Med vores elevationssenge, der måler 90 cm i bredden og 210 cm i længden, er problemet nemt løst. Med 10 cm ekstra i længden får høje mennesker også mulighed for at få optimale rammer for en god nattesøvn. Vores udvalg af elevationssenge, der har ekstra længde, er lavet af kvalitetsproducenter. Med en elevationsseng fra Delfin Sengecenter får du en særdeles komfortabel sengeløsning, hvor du selv kan tilpasse madrassen, så den understøtter dine behov. 

Vi elsker danske sengeproducenter. Derfor kan du gå på opdagelse i danske kvalitetssenge, når du besøger Delfin Sengecenter. Vi forhandler bl.a. elevationssenge, der måler 210 i længden fra danske Livingbed og Dunlopillo.  

Når du vælger Delfin Sengecenter som leverandør for din næste seng, så vælger du en erfaren samarbejdspartner. Vi er nogle af landets mest erfarne sengespecialister, og det kommer dig til gode, når du handler ved os. Vores kompetente medarbejdere er klar til at hjælpe dig videre mod den perfekte seng. Kontakt os i vores fysiske butikker. Du kan også fange os på mail eller telefon.

16 varer

Faldende orden
pr. side

Hverdagsluksus med en elevationsseng

Hverdagsluksus hver eneste dag og nat! Med en elevationsseng får du et sted, der danner de helt perfekte rammer for din nattesøvn. Hæv og sænk madrassen, så den understøtter dine behov. En elevationsseng er mere end bare en seng. Du får et multifunktionelt møbel, der udvider dine muligheder for aktiviteter i sengen. Når du hæver hovedgærdet, har du med ét, nemt og ukompliceret, skabt husets bedste læse- eller fjernsynsplads. Vi forhandler senge, der kommer i et nordisk let udtryk og passer ind i ethvert moderne soveværelse. 

Bliv dine skader kvit

Hvis du arbejder for at komme af med smerter eller skader i ryggen, så er det vigtigt, at du har et godt sted at hvile og sove. Med en elevationsseng kan du tilpasse madrassen, så den understøtter din krop. Lad sengen være et sted, hvor du bliver dine skader kvit. Hos Delfin Sengecenter bistår vi altid med sparring om, hvordan du opnår den bedste komfort og støtte for lige netop dig.