Wave pocket sandwich Kontinentalseng 180x200 cm - Betræk i fløjl- fås i flere farver

180x200
Varenummer: supremesandwichwavepocketkont180

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 12.819,00 DKK
Normalpris: 25.637,00 DKK

* Obligatoriske felter

 Wave pocket sandwich Kontinentalseng 180x200 cm

Individuel støtte til hele kroppen

Supreme Pocket Sandwich-kontinentalsengen har fået sit navn på grund af sengens lagopdelte design. En kontinentalseng er opbygget af i alt tre lag. De to nederste lag er sengens store madrasser, hvor det ofte er to tykke boksmadrasser, der danner bunden. Ovenpå de to lag af madrasser ligger sengens topmadras, som sikrer din komfort og forlænger sengens levetid.

Denne sengemodel er designet med én stor boksmadras nederst i stedet for to. Det giver sengen et strømlinet udtryk. Den nederste boksmadras har en stabiliserende skumkerne, og ovenpå den ligger en behagelig og vendbar madras med pocket-fjedre. De individuelle fjedre er indrettet i  fem zoner, som sikrer en jævn støtte til hele din krop.


Inkl. 
Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Aftagelige vaskbart betræk ved 60* C.
 
Opgradere (er på billedet)
Trenset topmadras. Den luksuriøse og elegante trensede topmadras med en kant af vævet tekstil, som matcher sengen.
Indlæg af 40 mm latex eller celtius. (total højde ca. 10 cm) Betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Topmadrassen har sommerside med 500 g bomuld og vinterside med 500g uld. Betrækket er ikke vaskbart.
   
Inkl. Runde metal ben  
Ekskl. Gavl 
   

Praktisk information og kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre nemt og hurtigt ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse inden for 2-4 hverdage og ser frem til at hjælpe dig.

Supreme Pocket Sandwich-kontinentalsengen på 140 x 200 cm. er en bestillingsvare. Sengen har en vejledende leveringstid på 3-7 uger fra vores fjernlager.