Flow pocket Alm. Kontinentalseng 180x210 cm - velour betræk. Fås i mange farver

180x210
Varenummer: flowpocketkontinental180x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 13.588,00 DKK
Normalpris: 27.176,00 DKK

* Obligatoriske felter

Flow kontinentalseng er en eksklusiv dobbeltseng med den fineste komfort, og et udtryk, der emmer af kompromisløs kvalitet og flot design. 

Alm. kontinentalsengen består nederst af to boxmadrasser med pocket fjedre. Ovenpå ligger to vendbare madrasser med 5-zonet pocket fjederindlæg med 250 pr.m2. De vendbare madrasser ligger i et stort dobbelt betræk, hvor de vendbare madrasser kan vælges med forskellig tilpasset fasthed, så begge parter får optimal liggekomfort.
Vælg hårdhed i medium eller fast.
Både box og vendbare madrasser er betrukket med lækker velour betræk. Fås i Kobbeltblå, grøn, marineblå, grå og Rosa
 
Inkl. 
Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Aftagelige vaskbart betræk ved 60* C.
 
Opgradere (er på billedet)
Trenset topmadras.
Den luksuriøse og elegante trensede topmadras med en kant af vævet tekstil, som matcher sengen.
Indlæg af 40 mm latex  (total højde ca. 10 cm) Betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Topmadrassen har sommerside med 500 g bomuld og vinterside med 500g uld. Betrækket er ikke vaskbart.
   
Inkl. Runde metal ben  
Ekskl. Gavl 
   

Praktisk information og kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre nemt og hurtigt ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse inden for 2-4 hverdage og ser frem til at hjælpe dig.

Supreme Pocket Sandwich-kontinentalsengen er en bestillingsvare. Sengen har en vejledende leveringstid på 3-5 uger fra vores fjernlager.
 
Sengen fås også i størrelse 140/160/180x200cm (Se under kontinentalsenge)